Кредити з мінімальними відсотками — як отримати в МФО Finsfera

21:25, 02.05.2024

Послуга кредитування завжди супроводжується виплатою відсотків. Позичальнику їх нараховує фінансова компанія за користування кредитними коштами. Відсотки бувають різними, й в банках та МФО вони відрізняються, тож варто уважно шукати компанію, яка пропонує не надто великі відсоткові ставки. 

Багатьох цікавить питання, чи бувають позики безвідсотковими? Варто одразу відзначити, що кредити без відсотків не надаються фінансовими установами, проте є варіанти отримання кредитів з мінімальними нарахуваннями.

За яких умов нараховуються мінімальні відсотки

МФО часто пропонують різноманітні умови кредитування, включаючи кредити з низькими відсотками. Найчастіше це стосується лише клієнтів сервісу, які звернулися за послугою вперше, тому отримують спеціальну знижку від компанії. Наприклад, в МФО Finsfera є можливість отримати першу позику під 0,01% в день. Це зручно та вигідно в кількох ситуаціях:

  • Позичальник не брав раніше кредитів, та хоче спробувати власні сили в користуванні такою послугою. Низькі відсотки допоможуть легше та швидше виплатити позику й зрозуміти, чи готовий позичальник правильно організувати свій місячний бюджет таким чином, щоб вистачало на всі витрати.
  • Позичальник бажає взяти невелику суму, й не хотів би переплачувати відсотки за її користування. Наприклад, це сума від 500 грн., яка необхідна терміново на різні побутові потреби.
  • Позичальник не має кредитної історії та хотів би почати її успішне формування. Кредит під 0,01% допоможе без складнощів виплатити всю суму та створити позитивний запис в кредитній історії. Позитивні дані важливі для отримання майбутніх кредитів, адже хороша кредитна історія підвищує шанси отримати позику без відмови та швидко.

Перед тим як взяти кредит, обов'язково оцініть свої фінансові можливості та впевніться, що ви зможете вчасно погасити його. Розподіліть щомісячні витрати завчасно, щоб побачити, яка сума залишається на закриття позики, й чи буде вона достатньою.

Форма отримання позики в МФО

Позики в МФО видаються онлайн — це означає, що отримати кредит можна просто на свою картку у вигляді безготівкових коштів. Для цього необхідно заповнити форму заявки на сайті компанії, в якій вказати номер картки для переказу. 

Крім номеру картки необхідно також прописати номер мобільного телефону та адресу електронної пошти. Це потрібно для того, щоб отримувати інформацію від МФО щодо своїх кредитів. Оскільки спеціалісти багатьох МФО не дзвонять клієнтам для уточнення даних, письмове інформування є зручним та необхідним засобом зв’язку.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Дослідження: флагманські відеокарти Nvidia можуть зламувати складні паролі менш ніж за годинуДослідження: флагманські відеокарти Nvidia можуть зламувати складні паролі менш ніж за годину19:13 01.05.2024

    Нове дослідження компанії Hive Systems показало, що потужні відеокарти можуть бути використані не тільки для ігор і машинного навчання, а й для злому паролів.

  • Гігабітний інтернет на Позняках та в інших районах КиєваГігабітний інтернет на Позняках та в інших районах Києва23:06 29.04.2024

    Втомилися від повільного завантаження сайтів, затримок потокового відео чи ігор? Недостатньо швидкості інтернету? Виберіть вигідний для себе тарифний план — 100 Мбіт/с, 300 Мбіт/с або 1 Гбіт/с від інтернет-провайдера «Інформаційні Технології», щоб ніщо не заважало роботі, навчанню та розвагам.

  • Актуален ли iPhone 14 Pro Max?Актуален ли iPhone 14 Pro Max?00:32 29.04.2024

    В связи с выходом iPhone 15, в том числе и версии Pro Max, многие люди задумываются, стоит ли покупать iPhone 14 Pro Max. Эта модель уже является предыдущим поколением, и люди, желающие приобрести смартфон Apple, не уверены можно ли рассматривать это поколение.


купить телефон в Одесі, Україна