Розумне кільце Amazfit Helio Ring надійде в продаж цього місяця за ціною $300

21:43, 02.05.2024

Компанія Amazfit представила розумне кільце Helio Ring на початку року на виставці CES 2024. Пристрій орієнтований на активних користувачів і спортсменів, які відстежують фізичну активність і цикли відновлення, і найкраще працює в парі зі смарт-годинником Amazfit. Тепер же було оголошено, що новинка надійде в продаж 15 травня і в США коштуватиме $300.

Згідно з наявними даними, покупці зможуть придбати Helio Ring окремо або в складі комплекту зі смарт-годинником Amazfit Cheetah Pro або Amazfit T-Rex Ultra. У разі купівлі в комплекті з годинником вартість кільця знизиться до $150. На цьому етапі будуть доступні каблучки не всіх розмірів, але пізніше виробник розширить асортимент. Через деякий час після початку роздрібних продажів у США Helio Ring з'явиться на ринках інших країн.

Зазначимо, що в липні на ринок вийде конкурент Helio Ring в особі Galaxy Ring від Samsung. Ймовірно, саме пристрій південнокорейської компанії домінуватиме на ринку, принаймні доти, доки власний аналог не випустить Apple. Малоймовірно, що Galaxy Ring коштуватиме понад $300, а в плані впізнаваності бренду і розміру маркетингового бюджету у Samsung є явна перевага. Ймовірно, Amazfit намагається захопити хоч якусь частину ринку, починаючи продавати своє розумне кільце до того, як покупцям стане доступний аналог від Samsung.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна