10 000 гаджетів для українських школярів. «Коаліція девайсів» запускає нову фандрейзингову ініціативу

23:59, 21.03.2024

Кожна дитина заслуговує на доступ до якісної освіти. Україна та партнери з розвитку об’єднують зусилля, щоб забезпечити безперервність освіти під час війни. Підтримуємо важливу ініціативу за підтримки Theirworld / Global Business Partnership for Education та GSV Ventures — збір гаджетів для дітей із 10 прифронтових регіонів, де переважає дистанційне навчання.

Благодійна організація Theirworld/Global Business Coalition for Education залучатиме кошти у міжнародних бізнесів та людей, які захочуть зробити пожертвування, і придбає необхідну техніку. Команда «Коаліції девайсів» координуватиме розподіл та передачу гаджетів до прифронтових громад.

Збір триватиме з березня до травня під час освітнього заходу ASU+GSV Summit 2024. Там презентують перші результати фандрейзингової кампанії.

Нагадаємо, у січні 2024 року спільно з Міністерство освіти і науки України та Olena Zelenska Foundation / Фундація Олени Зеленської запустили «Коаліцію девайсів». Її мета  — об’єднати організації, уряд та меценатів, щоб закрити критичну потребу в гаджетах для дітей і вчителів із 10 областей. Від початку ініціативи законтрактували майже 64 тисячі ноутбуків.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна