Тариф «Простий МТС», або як спілкуватися, не поповнюючи рахунок

12:23, 01.09.2009

Оператор мобільного зв'язку МТС-Україна оголошує про запуск тарифного плану «Простий МТС», який відрізняється простотою тарифікації і дозволяє спілкуватися без поповнення рахунку, заробляючи бонуси на вхідних дзвінках.  

Тариф «Простий МТС» доступний для підключення з 1 вересня 2009 р. для абонентів МТС Передплата та JEANS і діє на постійній основі.

«Простий МТС» має дві особливості. По-перше, це зручна тарифікація – куди б ви не дзвонили в межах України, будь-який дзвінок буде коштувати 1 копійку за секунду. Друга особливість нового тарифу – можливість за кожну секунду вхідного дзвінка, окрім мережевого, отримувати бонус в ту ж 1 копійку. Бонус можна витрачати на будь-які дзвінки і SMS по Україні.

«Тариф «Простий МТС» ми запустили в рамках антикризової програми компанії. Під час його розробки ми прагнули зробити акцент на максимально простій тарифікації і, вважаємо, що нам це вдалося. Що може бути простішим: на вихідних дзвінках ви витрачаєте одну копійку в секунду, а на вхідних – стільки ж заробляєте. Таким чином, можна взагалі не поповнювати рахунок, використовуючи для оплати дзвінків і відправки SMS отримані бонуси. Простий і вигідний тариф у поєднанні з високою якістю зв'язку, який пропонує оператор, – це дійсно кращий вибір для абонента», – коментує новий тариф Василь Лацанич, директор з маркетингу МТС-Україна.

У новому тарифі відсутні будь-які обов'язкові платежі та плата за з'єднання, тарифікація – щосекундна. А при поповненні рахунку на суму від 30 гривень новий абонент отримає 100 безкоштовних SMS для інформування про зміну номера. Термін дії пакету безкоштовних SMS – місяць з моменту їх нарахування.

Детальну інформацію про нові тарифи можна отримати на веб-сайті компанії www.mts.com.ua у розділі «Тарифи», за телефоном 111, або в будь-якому фірмовому магазині МТС.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Андрей: Как заработать не этом тарифе? вернее сказать сэкономить на звонках!!!
Если к примеру подключить КС Безлим (за 400грн 4000мин на МТС) хоть на месяц, и вызвонить, пускай на 4 номера “Простого МТС” бонус на каждый будет по 600грн(всего 2400грн)
потом когда нужно обменял и получается звонки по 10коп мин на все без ПЗС.
Главное чтоб КС не заблокировали.
правда заморачиваться нужно часов 17
ответить16:24 01.09.2009

Андрей Львов никаких заморочек! я безлимитным киевстаром пополняю простой мтс уже около года, все просто... делаеш звонок с кс на мтс поднимаеш трубку на мтсе и не перерывая звонок на киевстаре делаеш еще один на тотже мтс( нужно штоб на мтсе было включено ожидание), еще раз поднимаеш трубку и потом связываеш ето все в конференцию на киевстаре, и кладеш два телефона, через 1час59мин59сек киевстар автоматически прервет звонок, а у вас на счету будет 14400 бонусов которые потом спокойно переводиш в 144 грн. и все это в четении двух часов которие как правило я сплю, потому как делаю это все позно вечером, как говорят время - деньги Улыбка))) юзайте наздоровье
ответить00:15 27.09.2010

:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Все познается в сравнении - Nokia N900 и iPhone, Nokia E71, Nokia N97Все познается в сравнении - Nokia N900 и iPhone, Nokia E71, Nokia N9710:38 01.09.2009

    Ресурс The Nokia Blog опубликовал небольшое исследование, посвященное сравнению размеров нового интернет-планшета Nokia N900 и еще нескольких мобильных устройств: iPhone, Nokia E71 и Nokia N97. Судя по графику, Nokia N900 ниже всех трех других моделей, а самой высокой является Nokia N97.

  • Новым iPod быть - Apple официально подтвердила дату медиа-презентацииНовым iPod быть - Apple официально подтвердила дату медиа-презентации10:36 01.09.2009

    Как и предполагалось мероприятие компании Apple, посвященное новым iPod, состоится 9 сентября. Apple официально подтвердила эту информацию и разослала представителям прессы приглашения по электронной почте. Презентация пройдет в Yerba Buena Center в Сан-Франциско.

  • Анонсирована стильная раскладушка Samsung SCH-W910 VVIPАнонсирована стильная раскладушка Samsung SCH-W910 VVIP10:33 01.09.2009

    Южнокорейская компания Samsung Electronics официально анонсировала мобильный телефон Samsung SCH-W910 VVIP. Эта модель в первую очередь ориентирована на пользователей мобильной связи, которые первоочередное значение при выборе телефона придают его внешности.


купить телефон в Одесі, Україна