Переможці «DJUICE ГОЛ 2009» повернулися з Берліна

15:37, 02.11.2009

Юні житомирські футболісти повернулися на батьківщину, сповнені вражень від поїздки та німецького футболу. Подорож до Берліна, яку школярі з Житомира вибороли у фіналі чемпіонату «DJUICE Гол» в цьому році, тривала з 20 по 23 жовтня 2009р 

Незважаючи на короткий час, команда встигла побувати у багатьох місцях, відвідати визначні пам’ятки міста, погуляти вулицями і насолодитися європейським відпочинком. Ключовою фішкою програми поїздки було відвідання футбольного матчу «Герта» - «Херенвеен» у Берліні. Побачивши гру професіоналів, школярі з Житомира вирішили ще наполегливіше тренуватися, щоб здобути перемогу в «DJUICE Голі» і наступного року. 

«Я вражений. Все таки Європа – це клас. Німецький футбол - супер. Ця поїздка у Берлін для мене - справжнє свято. Мені сподобалось усе – гра,  робота судді і вболівальники. Німці  однаково добре  грають у футбол і вболівають за своїх. Одразу захотілося стати хорошим футболістом, щоб, як Шевченко чи Воронін, їздити по всьому світу і грати на таких стадіонах», - ділиться враженнями воротар житомирської команди Олександр Вознюк. Хлопець розповів, що він та його колеги по команді  ще у літаку пообіцяли тренерові обов’язково перемогти  наступного року, щоб знову, завдяки DJUICE здійснити подорож до якої-небудь футбольної країни. Нагадаємо, що 16 травня у Києві відбувся фінал четвертого Всеукраїнського шкільного Чемпіонату з футболу «DJUICE ГОЛ 2009» та Чемпіонату груп підтримки «DJUICE ФАН 2009». Близько 28 000 школярів з 64 міст України впродовж весни боролися за право називатись найкращими. У запеклій боротьбі визначились Чемпіони «DJUICE ГОЛ» та «DJUICE ФАН» – юні житомирські футболісти та дівоча група підтримки із Макіївки! Хлопці вибороли чудову поїздку до Берліна, а для дівчат головним призом став майстер-клас популярного хореографа Діми Коляденк.

Джерело: djuice.com.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Экологическая программа LG приносит пользу окружающей среде и потребителямЭкологическая программа LG приносит пользу окружающей среде и потребителям14:15 02.11.2009

    LG Electronics (LG), мировой лидер в производстве современных средств мобильной связи, объявила о выводе на европейский рынок версии нового компактного телефона с широкоформатным сенсорным дисплеем LG GD510 с полным набором экологических характеристик.

  • Qualcomm и Fujitsu вошли в Symbian FoundationQualcomm и Fujitsu вошли в Symbian Foundation14:13 02.11.2009

    Организация Symbian Foundation радостно объявила о пополнении. На сторону открытой платформы Symbian перешли Qualcomm и Fujitsu. Qualcomm ввела в организацию подразделение Qualcomm Innovation Center (QuIC), которое будет заниматься оптимизированием открытого ПО для использования в связке с технологиями Qualcomm.

  • Элегантная раскладушка Sanyo SCP-3810Элегантная раскладушка Sanyo SCP-381014:10 02.11.2009

    Оператор сотовой связи Sprint Nextel официально объявил о том, что в продажу поступил мобильный телефон Sanyo SCP-3810. Это недорогая модель начального уровня, которая обладает привлекательной внешностью. Мобильный телефон Sanyo SCP-3810 выполнен в формфакторе раскладушка. Он имеет компактные размеры и характеризуется небольшим весом.


купить телефон в Одесі, Україна