У продажу з'явився новий модем МТС Коннект 3G

09:44, 27.05.2010
Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна» оголошує про початок продажу нової моделі модему для роботи з сервісом «МТС Коннект 3G». Особливістю новинки є висувна антена, що забезпечує більш стійкий прийом сигналу.
Модем Vertex Wireless VW110 підтримує стандарт зв'язку третього покоління CDMA 2000 1X EV-DO REV.A (швидкість вхідного трафіку складає до 3,1 Мбіт/с) і призначений для роботи з сервісом «МТС Коннект 3G». Пристрій оснащений розміщеним на шарнірі USB-штекером, що дозволяє використовувати цю модель без подовжувача, має простий і ергономічний дизайн, і, як усі модеми «МТС Коннект», виділяється простотою та зручністю підключення.
 
Наявність зовнішньої антени у VW110 забезпечує гарну якість прийому сигналу у важкодоступних місцях. Серед інших особливостей новинки – широкий спектр режимів прийому сигналу для забезпечення високої пропускної спроможності на великій відстані від базової станції, наявність світлодіодних індикаторів, що відображають статус пристрою.
 
Пристрій комплектується диском з додатком «Менеджер з'єднань», що полегшує інсталяцію та підключення практично до будь-якого ПК. Модем підтримують операційні системи Windows 2000, Windows XP і Windows Vista. У перспективі розробники планують поповнити список підтримуваних ОС.
 
Вартість пристрою складає 1 грн. при підключенні до тарифу «Торнадо» та 99 грн. при підключенні до тарифних планів «Коннект 100 +» або «Коннект 200 +».
 
Більш докладну інформацію про сервіс «МТС Коннект 3G» і устаткування для роботи з ним можна отримати на веб-сайті компанії www.mts.com.ua у розділі «Послуги», за прямим посиланням http://www.mts.com.ua/ukr/connect_cdma.php, за телефоном 111 (безкоштовно з мобільних МТС в Україні, цілодобово), 044 240 00 00 (платно з міських і мобільних телефонів по Україні, згідно діючих тарифів, цілодобово) або в будь-якому фірмовому магазині МТС.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

even: у многих 4G во всю шуршит, а у них 3G модем появился В шоке
видать долго бабло на модем копили)))))))))
ответить12:02 31.05.2010

:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Стандарт USB 3.0 становится частью референсных разработок AMDСтандарт USB 3.0 становится частью референсных разработок AMD09:38 27.05.2010

    Несмотря на то, что многие компании уже выпускают потребительские продукты с поддержкой интерфейса USB 3.0 (включая внешние винчестеры и USB накопители), этот новый высокоскоростной стандарт все еще сталкивается с определенными сложностями при продвижении на рынок.

  • LG патентует решения на основе гибких дисплеевLG патентует решения на основе гибких дисплеев16:22 26.05.2010

    Мало кто сомневается, что гибкие дисплеи - это будущее мобильной промышленности.

  • LG GW910 – первый телефон компании на Windows Phone 7LG GW910 – первый телефон компании на Windows Phone 716:16 26.05.2010

    Одним из первых мобильных устройств на Windows Phone 7 станет разработка LG. Смартфон с кодовым названием Panther появится в продаже как LG GW910. В Сети уже полно слухов о новинке. По ним, Windows Phone 7, установленная на слайдер, работает более чем шустро, и прототип обновляется программно практически каждый день.


купить телефон в Одесі, Україна