Четвертий день квесту: Завдання №1 та №2

18:08, 18.08.2011

Завдання №1 - В пошуках кохання.

В готелі зранку команди отримали завдання від агента - по-перше необхідно за допомогою програми Magic Doodle намалювати картину на тему "Команда і Samsung". Дістатись до музею в м. Умань та показати картину агенту, картина буде кодом доступу для входу в музей. В музеї потрібно знайти картинку М.Ляшеко, на цій картині зображене місце, куди повинні дістатись команди. І тепер найцікавіше - в цьому місці необхідно зняти на відео як чоловік зізнається в коханні жінці, при чому "акторами" у відео не можуть бути учасники команди.



Одразу 3 команди дістались до музею одночасно - Інгаджет, Расфокус, Dance girls. MTVj`s прибули до музею четвертими.

Завдання №2 - Діти підземелля. Друге завдання в Одеських катакомбах.

Необхідно знайти вхід в підземні тунелі, що знаходяться в одному із селищ поблизу Одеси. На вході в тунель стоїть охорона, пароль допуску в тунель - "Квест". В катакомбах необхідно знайти 2 кода, нанесених оранжевою фарбою. Коди необхідно запам`ятати. Коли команди вийдуть з підземелля, то їм необхідно скласти 2 коди і зв`язатись в Skype з користувачем, ім`я, якого буде складатись із кодів. Цьому користувачу необхідно відправити кодове повідомлення "Привіт із підземелля" і він надішле наступне завдання.

 
Першими із завданням впорались Dance girls, потім дізнались наступне завдання Інгаджет, MTVj`s були третіми, останніми з катакомб вийшли Расфокус.

Джерело: galaxys2.com.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Acer Iconia Smart появится в продаже в сентябреAcer Iconia Smart появится в продаже в сентябре17:52 18.08.2011

    Впервые смартфон Acer Iconia Smart был представлен общественности еще в феврале этого года. После этого информация о новом устройстве поступала крайне редкой и была довольно скудной.

  • Prestigio выпускает свой первый «двухсистемный» навигаторPrestigio выпускает свой первый «двухсистемный» навигатор17:50 18.08.2011

    Международная компания Prestigio расширила свою линейку автомобильных навигаторов моделью GeoVision GV5135 с поддержкой двух глобальных навигационных систем – американской GPS и российской ГЛОНАСС.

  • Samsung экспериментирует с гаджетами с двойными дисплеямиSamsung экспериментирует с гаджетами с двойными дисплеями17:48 18.08.2011

    Наверное все производители экспериментируют с различными форм-факторами и ищут для себя оптимальные варианты. В результате таких «экспериментов» на свет порой появляются очень интересные телефоны, но некоторые из них навсегда застревают на стадии прототипов.


купить телефон в Одесі, Україна