300 підприємців отримали перші виплати фінансової допомоги мікрогрантів від EU4Business

03:54, 11.11.2022

Це підприємства з 9 регіонів України, зареєстровані в Харківській, Київській, Сумській, Донецькій, Чернігівській, Миколаївській, Луганській, Запорізькій та Херсонських областях.
Вони вже почали витрачати отриману фінансову допомогу на збереження та створення нових робочих місць, закупівлю/заміну обладнання, сировини та матеріалів, орендну плату за приміщення, лізинг обладнання та інші витрати, спрямовані на відновлення господарської діяльності.

Нагадаємо, що збір заявок на гранти тривав з 30 травня до 30 червня на порталі Дія, на який відгукнулися 1357 кандидатів. Комісія незалежних бізнес-експертів переглянула всі заявки та за результатами інтерв’ю з відібраними підприємствами обрала 300 переможців.

Всього кожен з підприємств отримають 150 000 грн грантової допомоги.
Мікрогранти стали доступними в межах програми міжнародної допомоги EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП, яка співфінансується Європейським Союзом та Bundesministerium f?r wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ) і реалізується німецькою федеральною компанією GIZ Ukraine cпільно з Міністерством цифрової трансформації України, Міністерство економіки України, українським порталом державних онлайн-послуг Дія, українською державною установою Офіс з розвитку підприємництва та експорту та українським національним проєктом із розвитку підприємництва та експорту Дія.Бізнес. Партнером-виконавцем ініціативи мікрогрантів є Міжнародна благодійна організація Фонд Східна Європа.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна