«МТС-Україна» проведе «Дні відкритих дверей»

19:23, 09.10.2008

Оператор мобільного зв'язку «МТС-Україна» оголошує про старт чергового етапу соціального проекту «Дні відкритих дверей» для учнів старших класів середніх шкіл одночасно в семи містах України, де розташовані офіси територіальних управлінь компанії.

На «Днях відкритих дверей», які 10 жовтня 2008 р. одночасно пройдуть в Сімферополі, Харкові, Львові, Донецьку, Дніпропетровську, Одесі та Києві, фахівці компанії МТС розповідатимуть гостям про історію мобільного зв'язку в світі та в Україні, про те, як працює мобільний зв'язок та сервіси, які закладено в її основу, про сучасні послуги мобільного зв'язку, про історію компанії МТС, а також можливості професійного зростання, які відкриваються перед співробітниками компанії. Крім того, школярі отримають унікальну можливість пройти екскурсію в офісі компанії, під час якої вони відвідають технічні приміщення, звідки здійснюється контроль, управління і комутація дзвінків, а старшокласники Львова та Дніпропетровська зможуть також відвідати і call-центри компанії. Під час екскурсії діти дізнаються про те, які фахівці працюють в «МТС-Україна», зможуть поставити питання, що їх цікавлять, і дізнатись відповіді на них «з перших рук» від співробітників компанії.

«В теперішній час телекомунікаційна галузь розвивається дуже активно як по всьому світу, так і в Україні і вже сьогодні в галузі відчувається брак висококваліфікованих фахівців. Тому з упевненістю можна говорити, про те, що молоді люди, які стануть фахівцями в області телекомунікацій, не матимуть проблем з працевлаштуванням і відразу після закінчення ВУЗу зможуть знайти гідне пристосування своїм професійним навичкам. Організовуючи «Дні відкритих дверей», ми, перш за все, ставимо перед собою мету показати школярам наскільки цікава і перспективна галузь телекомунікацій. Мабуть, ця подія допоможе школярам вирішити пов'язати своє професійне майбутнє саме з телекомунікаціями або ж просто відкриє їм щось нове, дасть направлення розвитку для поки що не розкритих здібностей майбутніх абітурієнтів» - відзначила директор з людських ресурсів «МТС-Україна» Наталія Береза.

Про проект «Дні відкритих дверей»

«МТС-Україна» послідовно реалізує комплекс спеціальних заходів з метою допомогти майбутнім студентам визначитися з вибором професії. «День відкритих дверей» - один з багатьох соціальних проектів, ініційованих компанією для підтримки і розвитку молоді. Під час проведення «Днів відкритих дверей-2007» проект відвідали більше 200 школярів.

Першим кроком назустріч молоді стала організація в 2006 році щорічного національного проекту «Професіонали майбутнього», в рамках якого проводяться майстер-класи для студентів старших курсів та конкурс серед студентів технічних ВУЗів України, переможці якого мають всі шанси після закінчення учбового закладу отримати роботу в «МТС-Україна».

Також в червні 2008 р. був запущений проект ще однієї ініціативи компанії - «Мобільний Інтернет в школи», в рамках якого «МТС-Україна» забезпечить комп'ютерні класи ряду українських шкіл новими комп'ютерами, а також безкоштовним високошвидкісним доступом до Інтернет за допомогою послуги «МТС Коннект». Окрім цього, МТС проводить акцію «Уроки мобільної грамотності», в ході якої фахівці компанії розповідають учням 5-6 класів про історію мобільного зв'язку та культуру користування мобільним телефоном.

Джерело: мАбила


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Двусторонний телефон Sony Ericsson SO-01AДвусторонний телефон Sony Ericsson SO-01A19:20 09.10.2008

    На территории Японии крупнейший местный мобильный оператор NTT DoCoMo представил мобильный телефон Sony Ericsson SO-01A, который также обозначается индексом SO907i. Этот аппарат мог появиться только в такой высокотехнологичной стране, как Япония.

  • Телефон Softbank 9225H на живых фотографияхТелефон Softbank 9225H на живых фотографиях19:17 09.10.2008

    Среди большого количества различных производителей, которые присутствовали на японской выставке CEATEC 2008 была и компания Sharp, которая демонстрировала мобильный телефон Softbank 9225H. Эта модель выполнена в формфакторе горизонтальной раскладушки, которая скрывает внутри 3,5-дюймовый дисплей с разрешением 800х480...

  • Недорогой 3,2-мегапиксельный камерофон Vodafone VF830Недорогой 3,2-мегапиксельный камерофон Vodafone VF83019:14 09.10.2008

    Известный оператор сотовой связи Vodafone на территории Великобритании анонсировал мобильный телефон Vodafone VF830. Эта модель является недорогим 3,2-мегапиксельным камерофоном. Мобильный телефон Vodafone VF830 выполнен в формфакторе слайдер с довольно строгим дизайном.


купить телефон в Одесі, Україна