87% магазинів lifecell обслуговують абонентів по всій країні

00:14, 16.07.2022

Мобільний оператор lifecell продовжує забезпечувати роботу 419 магазинів з 482 у всіх регіонах України.

Попри повномасштабне вторгнення рф на територію України, lifecell продовжує обслуговувати своїх абонентів в магазинах. Станом на 1 квітня працювало лише 194 торговельні точки, адже більшість з них були зачинені через небезпеку обстрілів чи окупацію. Наразі працює 419 магазинів lifecell з 482, які працювали до 24 лютого. Понад 1000 співробітників магазинів забезпечені роботою під час війни.

Реагуючи на запит абонентів на обслуговування в певних регіонах, за час війни відкрили 18 нових магазинів lifecell в Хмельницькій, Львівській, Волинській, Закарпатській, Вінницькій. Дніпропетровській, Одеській й Житомирській області. З них 4 торгівельні точки були відкриті в містах, де раніше не було магазинів бренду.

В результаті повномасштабної військової агресії рф, lifecell змушений був припинити роботу 19 магазинів, які були або повністю зруйновані, або пошкоджені.

Через те, що багато абонентів lifecell були змушені покинути свої домівки й переїхати в більш безпечні регіони, а спостерігалася тенденція до переміщення у невеличкі містечка та села, поодаль від важливих інфраструктурних і промислових об’єктів. За час війни це зробили 72% від усіх переміщених абонентів lifecell.  Саме тому в роздрібній мережі lifecell збільшився попит на портативні роутери й стартові пакети. Зокрема тисячі абонентів скористалися акційною пропозицією в магазинах lifecell і купили роутер з 9999 ГБ мобільного інтернету.

Також в магазинах lifecell, окрім стандартних категорій товарів, смартфонів та аксесуарів, з’явилась можливість придбати карту monobank. В більшості магазинів є можливість оформити покупку частинами від різних банків (Приватбанк, monobank тощо) й команда продажів активно працює, щоб цією послугою можна було скористатися у всіх працюючих магазинах.

Серед нових послуг, якими можуть скористатися клієнти магазинів lifecell, - сервіс по встановленню додатків та налаштуванню смартфонів. Крім того, абоненти під час війни продовжують звертатися за відновленням та заміною SIM-карток, зміною тарифного плану, поповненням рахунку без комісії, покупкою нового номеру й міграції номеру до lifecell від іншого оператора (MNP), адже lifecell надає спеціальні ціни на пакети послуг абонентам інших операторів.

В планах роздрібної мережі магазинів lifecell – розширення співпраці з поштовим сервісом Meest Express, точки видачі якого почали відкриватися в магазинах lifecell ще до повномасштабного вторгнення.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • ASUS представляє робочу станцію ExpertCenter E500 G9ASUS представляє робочу станцію ExpertCenter E500 G923:28 14.07.2022

    Компанія ASUS, провідний світовий виробник серверних систем, серверних материнських плат і робочих станцій, представляє ExpertCenter E500 G9 — абсолютно нову робочу станцію, яка забезпечує продуктивність професійного рівня та гнучкі можливості з розширення конфігурації.

  • Стан роботи мережі Укртелеком на 14 липня 2022 рокуСтан роботи мережі Укртелеком на 14 липня 2022 року21:32 14.07.2022

    Відновлено надання послуг для абонентів низки населених пунктів Запорізької, Сумської та Донецької областей. Фахівці роблять все можливе для відновлення послуг після пошкоджень мереж і після аварійних відключень електроживлення у населених пунктах різних областей.

  • Стан роботи мережі Укртелеком на 13 липня 2022 рокуСтан роботи мережі Укртелеком на 13 липня 2022 року19:33 13.07.2022

    Критична інфраструктура та національна транспортна мережа Укртелекому працюють. Інтернет-послуги доступні у 87% населених пунктів України, де є мережі Укртелекому, в усіх областях, крім Луганської та Херсонської.


купить телефон в Одесі, Україна