92% магазинів lifecell працюють під час війни

10:53, 04.02.2023

Під брендом lifecell наразі працюють 463 магазини у 231 місті України. У західних областях країни абонентів обслуговують 99% магазинів.

Магазини

Попри повномасштабне вторгнення рф на територію України, lifecell продовжує обслуговувати своїх абонентів в офлайн-точках продажу. Наразі у країні працюють 463 магазини оператора, роботою забезпечені понад 1000 працівників. Для порівняння, влітку 2022 року продовжували роботу лише 419 магазинів, а до початку вторгнення мережа торгівельних точок оператора складала 482 магазини.

У відповідь на підвищений попит абонентів на обслуговування у певних регіонах минулого року відкрились 58 нових магазинів lifecell у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Харківській, Хмельницькій, Чернівецькій, Чернігівській областях. З них 18 торгівельних точок були відкриті в містах, де раніше не було магазинів lifecell.

Внаслідок повномасштабної військової агресії рф було зруйновано 14 магазинів. Дев’ять з них відновили свою роботу. Це, зокрема, п’ять магазинів у Київській області, три у Харківській області й один у Херсоні.

Попит

Найбільший попит у покупців минулого року мали роутери, павербанки та портативні джерела енергії.

Зокрема, багато людей у різних куточках України оцінили переваги комплекту з роутера ZTE MF920t та стартового пакета «Домашній інтернет» з 9999 ГБ. Особливість пристрою — у тому, що він може працювати від мережі, від павербанка або від вбудованого акумулятора (до 8 годин).

Через обстріли енергетичної інфраструктури також зріс попит на павербанки підвищеної ємності (20-50 тис. мА/год) та портативні джерела живлення, а саме зарядні станції. Щоб задовільнити попит на ці товари, lifecell імпортував зарядні станції бренду ANVOMI Energy та активно працює над розширенням асортименту цих товарів у мережі.

Сервіси

У магазинах lifecell можна не тільки придбати картку monobank, а й оформити покупку частинами від різних банків (Приватбанк, monobank тощо). Цією послугою вже скористалися тисячі українців.

Серед сервісів клієнти торгівельних точок lifecell найчастіше вибирають встановлення додатків та налаштування смартфонів.

lifecell також розширює співпрацю з поштовим сервісом Meest Express. Мобільний оператор почав відкривати у своїх магазинах точки видачі Meest Express ще до повномасштабного вторгнення рф. Упродовж 2022 року у зручних магазинах lifecell свої посилки отримали вже тисячі клієнтів.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна