Михайло Федоров взяв участь у відкритті Паризького кіберсаміту

13:19, 12.05.2022

Надійний кіберзахист — це основа цифрової держави, яку ми будуємо. Сьогодні кіберфронт є одним із найважливіших у війні з російським агресором. Ми не тільки захищаємося, а й активно ведемо боротьбу проти ворога.

Під час виступу на Paris Cyber Summit Михайло Федоров розповів, як Україна долає ворога на цифровому фронті:

  • Інформаційна війна. Розгорнули потужну інформаційну компанію в інтернеті та соціальних мережах.
  • Кібервійна. ІТ-спільнота та хакери об’єдналися в так звану ІТ-армію. Там зараз понад 300 тисяч людей. Вони щодня самостійно визначають цілі та спільно атакують їх.
  • Цифрова блокада рф. Ми почали активні переговори з американськими, європейськими та японськими компаніями щодо заборони роботи в росії.

Ми побачили, як погана інформація може розпалювати великі війни та як кібертехнології впливають на хід війни. Тому ми маємо думати про безпечне цифрове майбутнє.

Михайло Федоров також наголосив, що зараз важливо створити новий безпековий формат для протидії інформаційним та кіберзагрозам.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Українці у квітні більше платили за покупки карткамиУкраїнці у квітні більше платили за покупки картками10:46 12.05.2022

    Як повідомив керівник дирекції обслуговування бізнес клієнтів ПриватБанку Євген Заіграєв, у квітні кількість оплат покупок банківськими картками та електронними гаманцями через мережу торгових POS-терміналів ПриватБанку зросла на 18% у порівнянні з березнем - із 124 до 146 млн транзакцій.

  • Ілон Маск вибрав YouTube-блогера як наступник у Twitter після своєї смертіІлон Маск вибрав YouTube-блогера як наступник у Twitter після своєї смерті16:07 11.05.2022

    Останні пару-трійку днів Ілон Маск активно розмірковує на тему смерті у своєму Twitter-акаунті. Спочатку мільярдер написав таємничий твіт про свою смерть за загадкових обставин. Потім він заявив, що у разі чого готовий потрапити в пекло.

  • Дія.City - у шортлисті премії Emerging Europe AwardsДія.City - у шортлисті премії Emerging Europe Awards12:29 11.05.2022

    Проєкт Дія.City увійшов до шортлисту премії Emerging Europe Awards 2022 у категорії «Партнерство». Номінація — Modern and Future-Proof Policy.


купить телефон в Одесі, Україна