АЛЛО в IIІ кварталі: 5 нових та 11 відновлених магазинів

14:03, 17.10.2023

Роздрібна мережа національного маркетплейсу АЛЛО продовжує розширюватися та впродовж третього кварталу поповнилася новими магазинами форматів АЛЛО, АЛЛО МАХ та АЛЛО Express. Також тривають роботи з оновлення та переформатування торгових точок: у липні-вересні АЛЛО оновила 11 магазинів у Києві, Одесі, Миколаєві, Львові, Смілі, Новояворівську та Сокільниках.

Відкрито п’ять нових магазинів, серед яких АЛЛО МАХ та другий АЛЛО Express

В липні було відкрито нові магазини АЛЛО у Трускавці та Дрогобичі. 30 липня розпочав роботу другий АЛЛО Express – точка видачі АЛЛО з’явилася у Києві, у ТРЦ Oasis на Оболонському проспекті, 47/42, поряд зі станцією метро «Героїв Дніпра». 20 серпня в Івано-Франківську на першому поверсі ТРЦ Veles MALL відчинив двері для клієнтів флагманський АЛЛО МАХ. Це перший магазин флагманського формату, який було відкрито від початку повномасштабної військової агресії. Також в Івано-Франківську відкрито новий магазин під брендом телеком-оператора.

«Магазини мережі АЛЛО продовжують з'являтися у містах України. Лише впродовж липня і серпня було відкрито п'ять нових магазинів, включно з флагманським АЛЛО МАХ та другою точкою видачі замовлень АЛЛО Express. Ще кілька нових магазинів буде відкрито до кінця року, причому деякі – у містах, де нашого роздробу ще не було. Наші клієнти мають змогу вибрати нові пункти доставки онлайн-замовлень, щоб отримати товар якомога ближче до дому. Продовжуємо переформатовувати та оновлювати магазини АЛЛО, розширювати асортимент товарів. Тобто, робимо все, щоб клієнтам було зручно вибирати та купувати бажані товари», – зазначає Микола Астапов, директор із розвитку та форматів компанії «АЛЛО».

Відновлення роботи, переформатування та оновлення – 11 магазинів

У липні-вересні АЛЛО оновила 11 магазинів у Києві, Одесі, Миколаєві, Львові, Смілі, Новояворівську та Сокільниках.
 
Впродовж третього кварталу було переформатовано єдиний магазин АЛЛО у Смілі, на вул. Соборній, 91-Б, блок 4. Відновив роботу АЛЛО в Миколаєві, на просп. Корабелів, 14 –  було відремонтовано приміщення, яке торік зазнало пошкоджень внаслідок бойових дій. 30 липня запрацював розширений магазин АЛЛО у Новояворівську, що на Львівщині.

Магазин АЛЛО, що знаходиться в Одесі, на площі Старосінній, 1, 2/3, оновили та переобладнали. В кінці серпня відкрилися після переформатування два магазини АЛЛО у столиці – на просп. Червоної калини, 43/2, та по вул. Андрія Малишка, 3-Д. Оновлено й магазин у Сокільниках на Львівщині. Також запрацював після оновлення магазин у Львові, у ТРЦ Victoria Gardens.

Відновив роботу магазин мережі у Києві, в ТЦ «Ашан» на вул. Здолбунівській, 17, а у вересні після переформатування запрацювали столичні магазини АЛЛО у ТЦ «Дарниця» на просп. Возз'єднання, 1-А, та ТЦ DOMA center на вул. Будівельників, 40.

Мережа магазинів АЛЛО на сьогодні складається з 299 шоурумів, що працюють у понад 100 українських містах.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна