АЛЛО відновлює роботу програм лояльності АЛЛО Гроші та Fishka та їх поєднання в одній покупці

18:41, 14.04.2022

Національний маркетплейс АЛЛО поновлює можливість для клієнтів користуватися програмами лояльності АЛЛО Гроші та Fishka – як кожною окремо, так і двома одночасно. Поєднання двох програм лояльності в одній покупці є унікальною для ринку пропозицією, що працює в АЛЛО з грудня 2021 року.

АЛЛО Гроші

Відновлюється нарахування 1% кешбеку при купівлі у магазинах або на сайті allo.ua, а також нарахування кешбеку за написання відгуків про товари. Нарахування до дня народження клієнта та за реєстрацію в програмі лояльності буде відновлено пізніше.

Можливість списувати кешбек при покупках в магазинах АЛЛО або на сайті працює як і раніше. АЛЛО Грошима клієнти можуть сплатити 100% вартості товару (за вирахуванням 1 гривні): кожна 1 одиниця АЛЛО Грошей дорівнює 1 гривні.

Fishka

Робота програми лояльності Fishka відновлюється у звичайному форматі, як нарахування, так і списання. Доєднатися до програми Fishka можна за покупку в АЛЛО на суму від 500 гривень або за покупки в одного з партнерів програми. Під час розрахунку в магазинах АЛЛО та allo.ua на картку Fishka можна отримати бали 0,5% від вартості смартфонів, електроніки, автотоварів, товарів для дома та дітей тощо та 5% від вартості аксесуарів. Отримані бали можна використовувати при розрахунку в АЛЛО або інших партнерів Fishka.

АЛЛО Гроші + Fishka

Програми лояльності АЛЛО Гроші та Fishka можна поєднати під час однієї покупки: списати накопичений кешбек з двох програм лояльності, а також отримати новий одразу на два рахунки. Ця можливість відновлюється при покупці в офлайн магазинах АЛЛО, АЛЛО Мах та MiStore.

АЛЛО пропонує своїм клієнтам програму лояльності АЛЛО Гроші з 2020 року, а у 2021 році відбувся її перезапуск та оновлення. Також АЛЛО є партнером єдиної всеукраїнської коаліційної програми лояльності Fishka з 2013 року. Деталі використання програм лояльності можна дізнатися на сайті allo.ua та за безкоштовним номером контакт-центру АЛЛО: 0-800-300-100.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • lifecell відновлює зв’язок на Київщині за допомогою обладнання Starlink та Vegalifecell відновлює зв’язок на Київщині за допомогою обладнання Starlink та Vega16:12 13.04.2022

    Оператор продовжує відновлювати мобільний зв’язок у звільнених населених пунктах Київської області, де раніше забезпечити покриття було неможливо через військові дії.

  • Нові хронотермостати Sensys HD від AristonНові хронотермостати Sensys HD від Ariston10:22 07.04.2022

    Компанія Ariston продовжує поповнювати свої рішення для комфорту оселі та розумного клімат-контролю, і на цей раз через запуск нової лінійки Sensys HD. Остання є серією продуктів для покращення доступу до керування до системам розумного дому або комфорту мікроклімату оселі, офісу.

  • Стан роботи мережі Укртелеком на 30 березня 2022 рокуСтан роботи мережі Укртелеком на 30 березня 2022 року01:24 31.03.2022

    Доступ до інтернет-послуг відновлено в повному обсязі. Критична інфраструктура та національна мережа Укртелекому працюють, функціонує близько 80% районних вузлів. Тимчасово відсутні послуги у Мелітополі. В цілому в Запорізькій області працює 70% вузлів.


купить телефон в Одесі, Україна