Amazon створила найкращу електронну книгу за 100 доларів? Нова Kindle тепер мало відрізняється від Paperwhite

20:40, 13.09.2022

Компанія Amazon, ймовірно, є найактивнішим гравцем на ринку електронних книг. І сьогодні вона представила нову модель Kindle, яка в черговий раз стала кращою.

Це вже 11-е покоління культового пристрою, а заразом перше оновлення базової моделі з 2019 року. І новинку справді відчутно покращили.

Зокрема, у попередньому поколінні модель вперше отримала підсвічування, яке раніше було тільки у Paperwhite, а тепер базова Kindle і зовсім фактично перетворюється саме на Paperwhite. Новинка отримала і екран з більш високою роздільною здатністю (щільність становить 300 пікселів на дюйм), і подвоєний обсяг пам'яті (16 ГБ), і підсвічування дисплея, що регулюється в ширших межах, і USB-C. В активі Paperwhite залишається хіба що більше світлодіодів підсвічування (17 проти 4), трохи більший екран (6,8 дюйма проти 6 дюймів) і захист від води.

Нова Kindle при цьому подорожчала, але лише на 10 доларів, до 100 доларів. Як завжди, за початкову вартість пропонується версія з рекламою, а без неї книга обійдеться в 120 доларів.

Також Amazon представила і версію Kindle Kids, яка відрізняється від звичайної чохлом і річною підпискою на Amazon Kids+.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна