Анонсовано нову версію realme GT2 Master Explorer Edition - її назвали на честь Ісландії

12:18, 11.07.2022

Сьогодні Сюй Ці, віце-президент realme, президент Китаю та президент глобального маркетингу, анонсував білу версію нового флагманського смартфона realme GT2 Master Explorer Edition, яка присвячена Ісландії.

Він додав, що realme збирається "зробити заявку на кращу текстуру білого смартфона" з топовими характеристиками. На відміну від анонсованої версії realme GT2 Master Explorer Edition пісочного кольору білий смартфон не має посиленої рамки з гвинта з боків.

Конференція із запуску realme GT2 Master Explorer Edition відбудеться 12 липня, realme GT2 Master Explorer Edition стане першим смартфоном на ринку, оснащеним однокристальною системою Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 та оперативною пам'яттю LPDDR5x.

Також він буде обладнаний 6,7-дюймовим екраном ефективною площею 94,2% з отвором у центральній верхній частині та підтримкою частоти оновлення до 120 Гц. Ширина рамки realme GT2 Master Explorer Edition складає всього 2,37 мм. Фронтальна камера буде 16-мегапіксельною. В основній камері очікується використання датчиків зображення роздільною здатністю 50, 50 та 2 Мп.

Телефон отримає вбудовану акумуляторну батарею ємністю 5000 мАг, яка підтримуватиме швидку зарядку потужністю 100 Вт. Він зможе заряджатися від 0 до 100% за 25 хвилин.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна