Apple представила бездротові навушники Beats Studio Buds + за $170 - є версія в прозорому корпусі

21:45, 17.05.2023

Компанія Apple офіційно представила повністю бездротові навушники (TWS) занурювального типу Beats Studio Buds +. Від попередньої моделі новинка відрізняється поліпшеною посадкою, наявністю більш просунутої системи шумозаглушення і збільшеним часом автономної роботи.

Модулі-вкладиші мають компактний дизайн без "ніжки" і вушної дуги. Візуально новинка сильно нагадує випущені раніше Beats Studio Buds. Крім підтримки активного шумозаглушення підтримується режим прозорості, в якому відтворена музика змішується зі звуками навколишнього простору. Пристрій захищений від вологи за стандартом IPX4.

У режимі відтворення навушники можуть функціонувати до 9 годин, а з урахуванням зарядного кейса - до 36 годин. Для поповнення енергії на корпусі кейса передбачено інтерфейс USB Type-C. У навушниках використовуються поліпшені мікрофони для підвищення якості голосу під час дзвінків. На додаток до цього була перероблена кнопка "b" для більш точного визначення натискань. У комплект поставки входять амбушюри чотирьох розмірів.

Beats Studio Buds + сумісні з пристроями на базі iOS і Android. При використанні з пристроями Apple підтримується функція взаємодії з голосовим помічником Siri, а також можливість автоматичного сполучення з пристроями, прив'язаними до акаунту iCloud. Новинка буде доступна в чорному і бежевому варіантах колірного виконання, а також у корпусі з прозорого пластику. Щоб стати власником навушників Beats Studio Buds + доведеться заплатити $169,99.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна