ARCHOS оголошує про запуск мережі PicoWAN та розгортання 20 000 шлюзів за роздрібною ціною 20 € (з ПДВ) починаючи з 1 березня 2018 року

00:22, 25.02.2018

Після більш ніж двох років досліджень і розробки, ARCHOS готовий до розгортання перших 5,000 шлюзів PicoWAN у Франції на протязі першого кварталу, а потім - 15,000 на протязі 2018 року, що забезпечить повне охоплення міст та приміських територій.

PicoWAN - це потужний крок у світі мереж Інтернету Речей (IoT). Новітність цієї технології полягає в новому мережевому протоколі, для роботи якого достатньо малої потужності і який забезпечує велике покриття завдяки піко-шлюзам, які вбудовані у смарт-розетки Wi-Fi.

PicoWAN шлюз, оснащений мікросхемами LoRa, робить таке саме покриття як і за допомогою антен встановлених на дахах. Цій шлюз дуже легко налаштувати – він просто підключається до стандартної розетки. Це є додаткова мережа, що проникає глибше всередину будівель, пропонуючи високу якість обслуговування.

Шлюзи PicoWAN також працюють як Wi-Fi-смарт-розетка, яку можна контролювати голосом.
Рішення за допомогою PicoWAN є унікальною мережею, оскільки воно об’єднує усі ланки взаємодії в Інтернеті речей (IoT) без дорогої інфраструктури. Це комплексне рішення забезпечує B2B-клієнтім окрему мережу шлюзів, пристроїв, спеціально підключених до неї, а також послуги керування та обробки даних у хмарі.

PicoWAN – це дійсно найпростіший IoT

Зі встановленням 20,000 шлюзів PicoWAN у Франції, ARCHOS матиме незалежну глобальну мережу LPWAN для управління екосистемою пов’язаних об’єктів, які дуже прості в установці, з батареями, які можуть тримати заряд до 5 років і надавати будь-які типи інформації: температура, виявлення присутності, вологість, CO2, рух тощо …

PicoWAN залишається єдиною технологією’зв'язку на далекі дистанції, розробленою спеціально для глибокого покриття приміщень. Також розроблено низку ’ов'язаних’об'єктів та датчиків для кінцевих користувачів, а також для компаній, які бажають оптимізувати свою організаційну структуру.

Ця бізнес-модель на основі так званого вірусного розгортання, дозволяє ARCHOS пропонувати B2Bмережам річну ліцензію 1 € на 1 підключений’об'єкт/ на рік, де конкурентні пропозиції в десять разів вище.

Оскільки IoT є таким сектором, що дуже швидко росте, ми запускаємо спеціальний веб-сайт PicoWAN для розробників, www.picowan.com, та відкриваємо для них коди програмного забезпечення для сприяння розробці нових пов'язаних об'єктів. Для цього 1000 піко-шлюзів і тестових наборів будуть безкоштовно роздані всім розробникам, які відвідають MWC.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна