ASUS Republic of Gamers анонсує два інноваційних геймерських монітори

22:05, 23.05.2024

Бренд Republic of Gamers (ROG) оголошує про випуск двох нових ігрових моніторів, кожен із яких має унікальні характеристики, що не мають аналогів у світі. Монітори призначені для ентузіастів кіберспорту, яким важлива блискавична частота оновлення, а також для користувачів, яким потрібна точна передача кольору й висока щільність пікселів. ROG Strix OLED XG27AQDMG – перший у світі глянцевий ігровий WOLED-монітор, а ROG Strix XG27UCG – перший у світі дворежимний РК-монітор. ROG також представив оновлення прошивки для моніторів Swift OLED PG32UCDM і PG27AQDM.


ROG Strix OLED XG27AQDMG

ROG Strix OLED XG27AQDMG – перший у світі ігровий монітор із глянцевою WOLED-панеллю. Ця панель у поєднанні з новітніми OLED-технологіями дозволяє XG27AQDMG демонструвати яскраві кольори, чітке зображення та найтемніші чорні відтінки за будь-яких умов освітлення. Він також забезпечує на 20% яскравіше зображення порівняно з моніторами ROG Strix OLED попереднього покоління.

Хоча OLED-дисплеї пропонують неймовірні кольори й блискавичний відгук, деякі користувачі можуть відчувати мерехтіння при активації функції змінної частоти оновлення (VRR) через те, що пікселі OLED керуються окремо. Воно ще більше посилюється значними коливаннями частоти оновлення й чутливістю людського ока до змін відносної яскравості, особливо в темних сценах. Щоб вирішити цю проблему, було запропоновано нову технологію OLED Anti-flicker з трьома режимами налаштування частоти оновлення (висока/середня/вимкнено). Вибір оптимального режиму дає змогу зменшити мерехтіння під час зміни частоти оновлення в межах відповідного діапазону.

ROG Strix OLED XG27AQDMG – ігровий OLED-монітор із роздільною здатністю QHD (2560 x 1440), який може також похвалитися приголомшливою частотою оновлення 240 Гц, надшвидким відгуком 0,03 мс (від сірого до сірого, GTG) і сумісністю з технологією NVIDIA® G-SYNC®, що забезпечує надзвичайно плавне зображення без розривів кадру. На відміну від моніторів, у яких адаптер живлення вбудований у монітор, новий монітор ROG оснащено окремим адаптером, що знижує робочу температуру й зменшує ризик вигоряння OLED-панелі. Крім того, XG27AQDMG оснащений спеціальним радіатором і функціями ASUS OLED Care для додаткового захисту панелі.

Для зручності XG27AQDMG має компактну підставку, що займає мінімум місця на робочому столі, а також вбудований тримач для смартфона, щоб мобільні пристрої завжди були під рукою.

ROG Strix XG27UCG

27-дюймовий 4K ROG Strix XG27UCG – це перший у світі РК-монітор із двома режимами роботи, який дозволяє користувачам легко за допомогою гарячої клавіші перемикатися між «рідною» роздільною здатністю 4K з частотою оновлення 160 Гц і роздільною здатністю Full HD з частотою оновлення 320 Гц. 4K-панель типу Fast IPS має щільність пікселів 164 пікселів на дюйм (PPI) і час відгуку 1 мс (GTG), що забезпечує надзвичайний рівень деталізації та плавне ігрове зображення для справжнього занурення у гру. Для додаткової зручності компактна підставка монітора XG27UCG звільняє місце на робочому столі, а також має паз, який можна використовувати як підставку для мобільних пристроїв. Монітор XG27UCG пропонує користувачам різні варіанти підключення, зокрема USB Type-C (DP Alt Mode, Power Delivery), DisplayPort™ 1.4 і HDMI® 2.1.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна