Blackview планує випустити 1-й у світі захищений ТОП планшет Active 8 Pro: Helio G99, 22000 мАг, камери на 48+16 Мп

10:47, 01.07.2023

Згідно з опитуваннями, понад 90% людей, які користуються звичайними планшетами, стикаються з такими проблемами, як поломка екрану, потрапляння рідини всередину, що спричиняє значні неприємності і проблеми в роботі пристрою. Оскільки Blackview є провідним виробником на ринку захищених смартфонів, в останні роки спостерігається зростаючий інтерес серед шанувальників компанії до захищених планшетів. За повідомленнями інсайдерів, у липні Blackview може випустити свій перший захищений планшет Active 8 Pro, який відповідає найвищому військовому стандарту захисту MIL-STD-810H, має показники водонепроникності IP68 та IP69K, оснащений сучасним 6-нм чіпсетом Helio G99, мега-акумулятором ємністю 22000 мАг, чотирма динаміками Harman/Kardon smart-PA BOX, камерами на 48 та 16 Мп, 10.36-дюймовим 2.4K-дисплеєм з підтримкою стилуса, який безкоштовно кладуть до комплекту, пропонуючи користувачам більш надійний пристрій для роботи, навчання та розваг.

https://s.click.aliexpress.com/e/_omR6hoR

Виняткова міцність:

Враховуючи потенційні проблеми, з якими користувачі можуть зіткнутися при використанні звичайних планшетів, такі як розбиття екрану, занурення у воду, що призводить до пошкодження пристрою, Active 8 Pro оснащений екраном Corning Gorilla® Glass 5 і сертифікований за найвищим військовим стандартом MIL-STD-810H, а також має провідні показники водонепроникності IP68 і IP69K, тому Active 8 Pro перевершує всі інші планшети за показниками ударостійкості, водонепроникності, пилонепроникності та стійкості до подряпин.

Гігантський акумулятор:

Враховуючи потреби користувачів в підвищеній автономності під час тривалих подорожей, коли споживання заряду акумулятора високе, а зарядка не завжди можлива, Active 8 Pro оснащений твердотільним акумулятором ємністю 22000 мАг, що забезпечує вражаючий час роботи в режимі очікування до 1440 годин. Крім того, Active 8 Pro може нормально працювати в широкому діапазоні температур від -40 до +60 градусів за Цельсієм.

Динаміки найвищого рівня:

Щоб забезпечити користувачам чистий звук під час прослуховування музики або перегляду фільмів, Active 8 Pro оснащено першокласними чотириполосними динаміками Harman/Kardon Smart-PA BOX, з професійним налаштуванням Harman AudioEFX®. Тобто планшет Active 8 Pro пройшов подвійне проривне оновлення як програмного, так і апаратного забезпечення.

Першокласний дисплей:

Щоб забезпечити користувачам чудовий візуальний досвід у роботі, навчанні та розвагах, Active 8 Pro оснащений першокласним 10,36-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 2.4K. У режимі ПК Active 8 Pro миттєво перетворюється на ноутбук. Крім того, для зручного редагування документів у комплекті є стилус. Крім того, Active 8 Pro отримав сертифікат TUV SUD щодо низького рівня синього світла і пропонує три режими захисту очей для збереження зору користувачів.

Першокласні камери:

Щоб користувачі могли отримувати чіткіші зображення, Active 8 Pro оснащений першокласною 48-мегапіксельною основною камерою Samsung, а також 16-мегапіксельною фронтальною камерою. Завдяки новітньому алгоритму ArcSoft 4.0, Active 8 Pro пропонує 17% покращення фотоефектів в основних режимах зйомки.

Найсучасніша продуктивність:

Щоб забезпечити користувачам більш плавну роботу, Active 8 Pro оснащений найсучаснішим 8-ядерним процесором MediaTek Helio G99, виготовленим за 6-нм технологічним процесом, тактова частота якого досягає 2,2 ГГц. Крім того, Active 8 Pro поставляється в стандартній комплектації з 16 ГБ оперативної пам'яті, 256 ГБ ПЗУ і підтримує розширення за допомогою карт до 1 ТБ, що дозволяє користувачам насолоджуватися більш плавною роботою і забезпечує достатній обсяг пам'яті для роботи, навчання та розваг.

Більш надійна конфіденційність:

Щоб гарантувати, що корпоративні користувачі можуть працювати з конфіденційною інформацією з більшим спокоєм, мінімізуючи ризик витоку або крадіжки даних, Active 8 Pro оснащений DokeOS_P 3.0 на базі останньої версії Android 13, що підвищує загальну безпеку Active 8 Pro.

Серед численних переваг, згаданих раніше, Blackview Active 8 Pro готовий перевершити очікування користувачів своєю ціною, однак підтвердження цього твердження має зачекати до глобального запуску, який стартує 10 липня ( час PST). Переходьте по цьому лінку, щоб отримати більш детальну і оновлену інформацію про планшет і ціну на нього.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Появились параметры планшета realme Pad 2Появились параметры планшета realme Pad 209:28 30.06.2023

    Компания realme готовит планшет Pad 2, который станет мощнее и лучше первой модели компании. Сердцем новинки вместо Helio G80 будет служить Helio G99. 11-дюймовый дисплей будет характеризоваться разрешением Full HD+, а емкость аккумулятора вырастет с 7100 до 8360 мАч.

  • Новые iPad Pro получат экраны OLED и SoC M3 и даже M3 ProНовые iPad Pro получат экраны OLED и SoC M3 и даже M3 Pro07:59 27.06.2023

    Компания Apple готовится серьезно обновить свои топовые планшеты iPad Pro. Новое поколение принесет важнейшие изменения со времен перехода на Apple Silicon.

  • Samsung Galaxy Flip5, Galaxy Fold5, Galaxy Tab S9 Ultra и Galaxy Watch6 показали во всей красеSamsung Galaxy Flip5, Galaxy Fold5, Galaxy Tab S9 Ultra и Galaxy Watch6 показали во всей красе09:00 19.06.2023

    Инсайдер Эван Блэсс (Evan Blass) опубликовал рендеры со всеми новинками Samsung, дебютирующими в конце следующего месяца. На картинках представлены Samsung Galaxy Z Flip5, Galaxy Z Fold5, Galaxy Tab S9 Ultra и Galaxy Watch6.


купить телефон в Одесі, Україна