Британські вчені спільно з вихідцями з Samsung і Microsoft створили програму, яка дозволяє збільшити автономність телефону на 30%

00:32, 23.08.2022

Інженери з Ессекського університету у Великій Британії створили додаток EOptomizer, що продовжує автономність смартфона на 30%. У створенні ПЗ взяли участь колишні працівники Samsung, Microsoft та HCL Technologies, вони працювали під керівництвом Аміта Сінгха зі Школи комп'ютерних наук та електронної інженерії при Ессекському університеті.

EOptomizer використовує штучний інтелект і машинне навчання для оптимізації продуктивності апаратної платформи смартфона. В результаті, як запевняють автори, програма здатна обмежувати продуктивність процесора і знижувати навантаження при використанні додатків з низькою частотою кадрів. Разом з цим знижується і енергоспоживання та підвищується автономність.

В рамках тесту два однакові мобільні пристрої використовувалися за одним сценарієм. Смартфон із встановленим EOptomizer зберіг 30% заряду, а телефон без програми повністю розрядився. Які саме використовувалися моделі, не повідомляється.

"Ми сподіваємося, що ця програма зробить життя користувачів кращою, заощадить гроші і допоможе зберегти довкілля", - сказав Сінгх, характеризуючи EOptomizer.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • 200 Мп камер у смартфонах побільшає? Представлений датчик OmniVision OVB0A200 Мп камер у смартфонах побільшає? Представлений датчик OmniVision OVB0A01:29 19.08.2022

    Смартфонів з 200-мегапіксельними датчиками найближчим часом може побільшати, причому мова, ймовірно, не тільки про дорогі апарати. Компанія OmniVision представила свій другий датчик такого класу.

  • Алюминиевые конструкции в современных аранжировках – от дверей до зимнего садаАлюминиевые конструкции в современных аранжировках – от дверей до зимнего сада21:43 18.08.2022

    Алюминий – металл с отличными свойствами. Он легкий, устойчив к коррозии и воздействию неблагоприятных внешних факторов, прост в обработке и долговечен. Однако в чистом виде алюминий слишком мягок, чтобы его можно было использовать в производстве прочных конструкций.

  • Рост популярности приложений для азартных игрРост популярности приложений для азартных игр22:44 17.08.2022

    Последнее десятилетие кардинально изменило жизнь общества: теперь у каждого человека есть смартфон с высокоскоростным интернетом, поэтому статистика показывает, что каждый год увеличивается количество часов, проведенных за мобильными устройствами, расходы на программы и установки приложений.


купить телефон в Одесі, Україна