Бізнес-курси на Складчині Юа - для майстрів, які бажають працювати на себе

18:29, 03.03.2023

Навряд чи ви знайдете людину, яка не хотів би піти від офісної, та й будь-який інший найманої роботи для того, щоб піти у вільне плавання по хвилях власного прогресу і творчості. Бажання зрозуміло і похвально, але далеко не кожен розуміє, які кроки необхідно зробити для досягнення цієї мети.

Якщо ви майстер-різьбяр по дереву, вишивальниця, в'язальниця, та й будь - який інший, ви повинні розуміти, що ви володієте головною перевагою перед іншими ділками-у вас вже є абсолютно унікальний продукт і вам не потрібно ламати голову над тим, щоб знайти нішу або хороших постачальників товару.

Тут же майстрів хендмейд підстерігає головна проблема-на відміну від продавців масових товарів, вам буде необхідно шукати "свого" клієнта, так як покупці в країнах СНД ще не зовсім звикли у хендмейд товарам.

І тут є два шляхи:

  • 1. Займатися своїм просуванням самостійно, заводити сайт і групи в соціальних мережах, підвищити свою впізнаваність, вкладати сили і кошти в рекламу.
  • 2. Вийти зі своїми товарами на одну зі спеціальних майданчиків, на яких вже є безліч "теплих" і лояльних клієнтів, готових купувати речі ручної роботи.

І у того, і іншого шляху розвитку є свої плюси і мінуси, об'єднує їх одне - необхідність отримання спеціальних знань для успішного розвитку свого бренду і бізнесу.

Ці знання автори вже давно упакували в різноманітні курси та тренінги. У величезній кількості і з неймовірною вигодою їх можна отримати на сайті Складчина.

Курси по бізнесу на Складчині - як отримати знання

Проект Складчина Юа працює за принципом спільних покупок - на сайті люди об'єднуються для того, щоб спільно отримати курси, тренінги та інші інфопродукти.

У різноманітних розділах можна отримати курси, МК, уроки і книги - хобі та рукоділля, Бізнес, Психологія, просування сайтів, Авто і мото і безліч інших.

Бібліотеки поповнюються щодня, сьогодні на сайті знаходяться тисячі інфопродуктів. Крім того, будь-який гість сайту може попросити організаторів зібрати складчину на потрібний матеріал, якщо такого немає на форумі.

Вся система працює прозоро і зрозуміло:

  • Необхідно зареєструватися на сайті.
  • Знайти в пошуку або в розділах потрібний матеріал.
  • Записатися в складчину.
  • Надіслати внесок організатору.
  • Дочекатися викупу продукту і відкриття бібліотеки.
  • Завантажити курс на свій пристрій.

Якщо при виконанні будь-яких з цих кроків виникають складності, докладно і просто робота проекту описана на самому сайті https://skladchina-ua.com/ і в відео інструкції нижче.

На цьому все! Будь-які знання тепер знаходяться на відстані пари кліків мишею! Завдяки Складчині можна вчитися всьому, чого тільки захочеться!

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини