Архів новин за 15 серпня 2022 года

  • Долучайтеся до бета-тестування документів англійською та шерингу авто в ДіїДолучайтеся до бета-тестування документів англійською та шерингу авто в Дії15 серпня 2022

    Стаємо ближчими до Європи. Невдовзі закордонний паспорт, водійське та техпаспорт у Дії відображатимуться латиницею. Під час бета-тесту ми перевіримо, чи коректно у користувачів документи відображаються англійською та чи правильно відображаються поля документів.

  • realme створила смартфон із унікальним дизайном камери: з'явилися живі фото realme 9irealme створила смартфон із унікальним дизайном камери: з'явилися живі фото realme 9i15 серпня 2022

    Цього тижня буде представлено новий смартфон realme 9i, живі зображення якого вже просочилися до мережі. Він отримає основну камеру в нестандартному дизайні: три модулі не поміщені в єдиний блок, як інші телефони. При цьому біля задньої панелі яскраве покриття.

  • Xiaomi выпустила Poco M4 5G на глобальном рынкеXiaomi выпустила Poco M4 5G на глобальном рынке15 серпня 2022

    Бренд Poco, созданный китайской компанией Xiaomi, анонсировал на международном рынке смартфон среднего уровня M4 5G, оборудованный процессором MediaTek. На аппарат установлена операционная система Android 12 с фирменной надстройкой MIUI 13.

  • Преимущества смартфонов SamsungПреимущества смартфонов Samsung15 серпня 2022

    Смартфоны популярного южнокорейского бренда Самсунг, топовые позиции на рынке мобильных телефонов на платформе Android. Смартфон от самсунг - это симбиоз привлекательного дизайна, высоких технологий, крутой производительности, и качественных фотовозможностей.



купить телефон в Одесі, Україна