Це потрясе світ, - глава PayPal заінтригував громадськість і звільнив 2500 осіб

22:44, 31.01.2024

Кілька днів тому генеральний директор PayPal Алекс Крісс заявив, що компанія зробить важливий анонс, додавши: "Це потрясе світ".

Йшлося про поліпшення сервісу, засновані на штучному інтелекті, включно зі зменшенням затримки під час оформлення замовлення завдяки інтеграції ключів доступу та біометричних даних телефону, новим процесом оформлення замовлення під назвою Fastlane, що пропонує можливість оформлення замовлення для гостей в один клік, функцією "Розумні квитанції" на базі штучного інтелекту та CashPass - новою функцією, яка надає клієнтам сотні персоналізованих пропозицій щодо повернення грошей.

Однак куди більшою несподіванкою стала наступна новина: вчора було оголошено, що компанія звільняє 2500 осіб, або 9% своєї робочої сили по всьому світу. Цю заяву зробив Алекс Крісс у листі співробітникам у вівторок. Згідно зі звітом компанії, станом на березень 2023 року в PayPal працювало близько 29 000 співробітників.

"Ми робимо це, щоб правильно визначити розмір нашого бізнесу, що дозволить нам рухатися зі швидкістю, необхідною для обслуговування наших клієнтів і стимулювати зростання прибутку. Компанія продовжить інвестувати в ті сфери бізнесу, які, на нашу думку, сприятимуть зростанню і прискорюватимуть його", - сказав Крісс.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна