Cерія realme 11Pro - нові смартфони бренду з нотами Gucci

11:12, 08.08.2023

Компанія realme продовжує традицію своїх гучних колаборацій в дизайні. Згадати хоча б  realme 10 Pro Сoca-Cola eddition (unboxing) та лінійки GT Master Edition, GT Neo 3 Naruto Edition, realme gt neo 2 Dragon ball,тощо.

Цього року realme представила лінійку смартфонів 11 Pro, які виділяються своїм преміальним дизайном. Компанія співпрацювала з відомим дизайнером принтів Матео Менотто, улюбленець бренду GUCCI, також співпрацював з Chanel та Bulgari.

Завдяки цій співпраці вдалося знайти унікальні рішення, що об'єднують світ моди та технологій. Основною концепцією дизайну стало переосмислення міської культури, поєднання минулого і сьогодення, історичної спадщини та сучасних тенденцій. Основною концепцією є душа Мілана, об'єднання естетики елегантного минулого і яскравого сьогодення. Особливо примітним став доступний колір -  Світанковий Беж (Sunrise Beige).

“Своїм дизайном для realme - я хотів вшанувати та відзначити моє улюблене місто Мілан, а саме його природу та архітектуру. Зовнішній вигляд серії realme 11 Pro натхненний принтом Мілану, який я спеціально створив для дизайн студії realme. Круглий об'єктив моделі нагадує кільця сонця на світанку. Жовта лінія посередині символізує дорогу, яка тягнеться у далечінь.

І колір, використаний для цього дизайну, бежевий, який є кольором сонця, яке ллється на будівлю з усієї сторони. Ми назвали цей яскравий колір серії 11 Pro. Світанковий беж”. -   коментує Матео Менотто.

принт Мілану, який Матео Менотто створив для дизайн студії realme

Лінійка смартфонів realme 11Pro та  realme 11Pro Plus представлена в трьох кольорах, “Астральний Чорний” - для любителів італійської класики, “Зелений Оазис” - для поціновувачів соковитих  рішень та “Світанковий Беж” - для фанатів міської роскоші.  Однозначно нове прочитання “номерної серії” від  realme, чого варта лише текстура трьохвимірного плетіння на корпусі та тривимірні шви на високоякісній веганській шкірі.

В Україні серія  буде представлена в двох кольорах “Астральний Чорний” та “Світанковий Беж”.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна