Часу не гай - ОРРО купляй! Різдвяний розпродаж гаджетів ОРРО триває

02:17, 12.01.2023

ОРРО AED Україна розширює перелік акційних товарів та продовжує різдвяні знижки  з 9 по  22 січня. Компанія оголосила зменшення цін на cвої бестселлери, щоб  кожен  українець встиг  придбати  корисний гаджет  чи-то приємний подарунок на Різдвяні свята.

ОРРО A76: стильний дизайн  та надійна продуктивність

Смартфон OPPO A76 зі стильним дизайном, 6,56-дюймовим екраном з круглим отвором під  камеру з лівої сторони отримав чутливий і плавний дисплей з частотою оновлення 90 Гц і частотою дискретизації дотику 180 Гц. Модель також оснащена 5000 мАг акумулятором та 33 Вт SUPERVOOCTM швидкою зарядкою.

OPPO A76 на основі Qualcomm® Snapdragon™ 680 забезпечує безперебійну роботу користувача будь-який час, навіть при багатозадачності. OPPO A76 із 4 ГБ RAM + 128 ГБ ROM обсягом сховища забезпечує достатньо місця для зберігання. А для тих, кому потрібне додаткове сховище, є можливість збільшити його до 256 Гб за допомогою карти пам'яті. Водночас власники смартфона можуть коригувати обсяг оперативної пам’яті та збільшити її, використавши до 3 ГБ додаткової оперативної пам’яті завдяки технології RAM+.

OPPO A76 оснащений АІ-камерами, що роблять дійсно приголомшливі світлини, підкреслюючи природну красу на портретних і пейзажних фото. Смартфон оснащений 8 Мп фронтальну камеру та подвійну основну AI камеру, що включає в себе основну 13 Мп АІ камеру та 2 Мп боке камеру, яка робить красиві та чіткі знімки з боке ефектом.
Звичайна ціна: 9499 грн. Ціна зі святковою знижкою: 7999 грн.

OPPO Air2 Pro: глибші баси та краще шумопоглинання

TWS навушники OPPO Air2 Pro поєднують у собі якісне звучання, швидке підключення, захист від води й бризків і тривалий час автономної роботи. Так, навушники можуть відтворювати аудіо 28 години. Завдяки технології Bluetooth 5.2 OPPO Air2 Pro гарантують наднизьку затримку. Крім того, навушники оснащені новими титанізованими динаміками 12,4 мм з великою діафрагмою, тому забезпечують глибші баси та ширше звукове поле, створюючи ефект занурення. Мікрофони з шумопоглинанням значно покращують чіткість голосу під час дзвінків, тому ви завжди почуєте співрозмовника навіть у шумному місці.
Звичайна ціна: 3499 грн. Ціна зі святковою знижкою: 2999 грн.

Крім того, за святковими цінами до 15 січня можна також придбати наступні моделі смартфонів та бездротових навушників ОРРО:

  • Смартфон  ОРРО А16 за 4999 грн замість 5999 грн.
  • Смартфон  ОРРО А55 за 6999 грн  замість 8599 грн.
  • Смартфон  OPPO A54S за 7999 грн замість 8999 грн.
  • TWS навушники OPPO Enco X2 за 5555 грн замість 5999 грн.

Додаткові сервіси

Компанія ОРРО AED Україна турбується про своїх  користувачів та їх користувацький досвід, а отже надає додаткові бонуси у вигляді сервісів та першокласного обслуговування. При купівлі смартфонів ОРРО в авторизованих точках продажу по 31.03. 2023 року,  ви отримуєте один рік гарантійного сервісу та два роки безкоштовного обслуговування негарантійних випадків,  а саме:

  • Один рік гарантії
  • Два роки обслуговування негарантійних випадків з моменту покупки смартфону (безкоштовним є обслуговування, вартість запчастин сплачує клієнт)
  • Доставка в обидва боки (відправлення «Новою Поштою» пошкодженого смартфона у центри сервісного обслуговування та зворотня доставка)
  • Оновлення програмного забезпечення
  • Профілактична чистка гаджета
  • Діагностика

Доступність на ринку

Акційні моделі смартфонів ОРРО, а також бездротові навушники доступні для українських користувачів на сайтах і в магазинах  партнерів oppoua.com магазинів ALLO, Citrus, Comfy, Eldorado, Foxtrot, OPPOua.com, Rozetka та інших.

Нагадуємо, що в точках продажу ОРРО працюють досвідчені консультанти, які завжди раді надати вичерпну інформацію про гаджети ОРРО, щоб кожен покупець міг зробити дійсно виважений вибір.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна