Через Дії подали понад 66 тисяч заяв про пошкоджене майно

15:16, 11.04.2022

Продовжуємо збирати всю інформацію та фіксувати збитки про майно українців, яке постраждало з 24 лютого від російського вторгнення. Наша команда 24/7 обробляє всі заяви, які ви надсилаєте в застосунку Дія, щоб потім команда експертів могла провести оцінку майна та швидше відновити зруйновані домівки.

Як подати заяву про пошкоджене майно в Дії?

  • У розділі Послуги виберіть Пошкоджене майно
  • Заповніть форму, вказавши необхідну інформацію

Очікуйте на інформацію про початок процедури оцінки та компенсації, що будуть визначені урядом.

Детальніше про подання заявки дивіться у відеоінструкції https://www.youtube.com/watch?v=eCkXhf6H_hY.

Важливо. Під час заповнення заяви вказуйте дані лише щодо приватного будинку або квартири, які належать вам.

Держава зробить усе можливе, щоб після перемоги відбудувати домівку кожного громадянина.

Послуга реалізовується Мінцифрою за підтримки проєкту USAID/UK aid «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS» та Офіс ефективного регулювання BRDO.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Курсовое обучение ITКурсовое обучение IT15:11 11.04.2022

    Каждому современнику хочется иметь интересную работу, которая позволит хорошо жить и ни в чем не нуждаться. На сегодняшний день, возможностей в получении высокооплачиваемой работы масса – главное иметь желание учиться.

  • В Україні запустили безоплатну платформу для допомоги в релокації бізнесуВ Україні запустили безоплатну платформу для допомоги в релокації бізнесу11:08 11.04.2022

    Перезапуск економіки у воєнний час — одне з найпріоритетніших завдань уряду. Тому зараз дуже важливо, щоб бізнес продовжив діяти. За місяць із зони бойових дій евакуювали 216 підприємств і 97 із них вже відновили роботу на новому місці.

  • Київстар: Подбайте про захист свого смартфона та інформації на ньомуКиївстар: Подбайте про захист свого смартфона та інформації на ньому23:28 10.04.2022

    Навіть якщо ви пильно ставитеся до телефону в публічному просторі, не розкриваєте персональних даних, історії користування номером, кодів із SMS-повідомлень і не залишаєте номер у відкритому доступі, під час війни ніхто не може вберегти себе від крадіжки ґаджета.


купить телефон в Одесі, Україна