Ціна дверей: як правильно обрати міжкімнатні двері «Dorus»

19:06, 21.01.2024

Не останню роль під час ремонту приватного будинку та квартири відіграють вхідні та міжкімнатні двері. Тому необхідно серйозно поставитися до їхнього вибору та встановлення, адже вони несуть не тільки функціональне навантаження, а й мають  доповнювати інтер'єр приміщення.

Перш, ніж вирушити в магазин, рекомендуємо зайти на сайт виробника «Dorus», ціна дверей на ньому актуальна. Відразу стане зрозуміло, яку кількість грошей потрібно буде витратити на покупку, адже, залежно від різновидів, ціни мають досить широкий діапазон. Будемо вважати, що вибір вхідних простіший, адже треба орієнтуватись лише на:

  1. в квартиру вони чи в будинок;
  2. наявність терморозриву;
  3. товщину полотна;
  4. товщину металу полотна;
  5. кількість контурів ущільнення;
  6. габарити (висоту і ширину).

Перейдете в розділ вхідних дверей на https://dorus.com.ua/vkhidni/ і за допомогою фільтрів швидко оберете потрібну модель.

вхідні двері

Міжкімнатні двері

З  ними складніше, але лише допоки не розібрались. Сучасні двері, які пропонує нам дизайнерська фабрика з виробництва дверей "Dorus", бувають ламіновані, шпоновані або фарбовані. Найдешевшим варіантом є модель міжкімнатних дверей MS Doors Classic Simply (внутрішнє наповнення - фільонка МДФ, каркас – клеєний масив хвойних порід, зовнішнє покриття – ПВХ плівка). Це один з найбільш ідеальних варіантів у співвідношенні ціна/якість. Вони мають хорошу надійність і менше пропускають звук, порівняно з порожнистими дверима.

Складність може виникнути і у випадку, коли потрібні двері на замовлення. Це дорожче ніж купувати готові, але Dorus і з цим допоможе.

міжкімнатні двері

Поради при виборі міжкімнатних дверей

Дизайнери та спеціалісти з досвідом у будівництві радять під час купівлі звертати увагу на наступне:

  • Усі елементи сучасних дверей мають бути одного кольору (якщо візуалізацією дизайну приміщення не задумано протилежне). Самі ж двері повинні добре гармоніювати з підлогою, стінами або меблями приміщення.
  • Не варто ігнорувати моделі дверей прихованого монтажу, це гарно, стильно і сучасно.
  • При виготовленні повинні використовуватися якісні та екологічно чисті матеріали.
  • Ручка має бути зручною і якісною.
  • Відчинятися і зачинятися повинні легко, без зусиль і скрипу.
  • Якщо двері засклені, обов'язково має бути присутнім ущільнювач, як біля самих дверей, так і на дверній коробці.
  • Обов'язково переконайтеся, що є гарантія на покупку. Зазвичай гарантія на дверні блоки становить від одного року до п’яти років, залежить від моделі.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Сервіси Email і СМС Розсилок: Ваш Ключ до Ефективного Комунікаційного МаркетингуСервіси Email і СМС Розсилок: Ваш Ключ до Ефективного Комунікаційного Маркетингу14:18 21.01.2024

    У сучасному світі цифрових технологій, ефективний зв'язок з клієнтами є ключовим фактором успіху для будь-якого бізнесу. Сервіси email та СМС розсилок відіграють важливу роль у маркетингових стратегіях компаній, оскільки вони дозволяють швидко і ефективно досягати великої аудиторії.

  • Как расшифровать кардиограмму сердца?Как расшифровать кардиограмму сердца?22:39 17.01.2024

    Кардиограмма сердца — это важный инструмент для оценки работы сердечно-сосудистой системы. Расшифровка этого графического изображения может предоставить ценную информацию о здоровье сердца.

  • Как выбрать стильный черный смеситель для кухниКак выбрать стильный черный смеситель для кухни02:39 16.01.2024

    Черные смесители для кухни становятся все более популярными благодаря своему современному и утонченному дизайну. Выбор правильного черного смесителя может стать ключевым элементом в создании стильного интерьера вашей кухни.