Держава в смартфоні: українці мають майже 18 млн паспортів у Дії

19:55, 23.06.2023

Україна першою у світі прирівняла цифровий паспорт до його паперового чи пластикового аналога. Переваги очевидні: електронні документи неможливо забути вдома чи загубити, вони зручні у використанні й завжди під рукою — у смартфоні.

Минуло два роки — і е-паспорт у Дії сформовано вже 17,9 млн разів.

У застосунку українці мають:

  • 5 млн ID-карток
  • 12,9 млн закордонних паспортів

Завдяки цифровим документам щодня мільйони українців відкривають рахунки в банках, забирають посилки, подорожують чи отримують держпослуги.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • При яких захворюваннях допомагає Нольпаза?При яких захворюваннях допомагає Нольпаза?19:30 23.06.2023

    Нольпаза є торговою назвою лікарського засобу, який містить активну речовину пантопразол, що сприяє зняттю проблем, зумовлених неправильною роботою шлунка. Важливо врахувати, що препарат не є універсальним для всіх захворювань травної системи.

  • Яку відеокарту обрати у 2023 для геймингу?Яку відеокарту обрати у 2023 для геймингу?07:45 23.06.2023

    Багато сучасних ігор мають вражаючу графіку, з деталізованими світами та реалістичними ефектами. І якщо не мати потужну відеокарту на комп’ютері, буде складно забезпечити швидку обробку цих графічних обчислень.

  • Онлайн видеонаблюдение: назначение и принципы организацииОнлайн видеонаблюдение: назначение и принципы организации08:19 21.06.2023

    Обеспечение безопасности предприятия, организации, дома, квартиры или иного объекта – важнейшая задача его собственника. Для этого устанавливаются различные охранные системы, в том числе, онлайн видеонаблюдение.


купить телефон в Одесі, Україна