DJI представила стабілізатор Osmo Mobile 6 для смартфонів - він став ергономічнішим і краще відстежує рухи

02:43, 24.09.2022

Сучасні смартфони непогано справляються зі стабілізацією відео, але їм ще далеко до можливостей стабілізаторів з карданним підвісом. Ще одну таку новинку - Osmo Mobile 6 - представила DJI. Цей компактний стабілізатор для смартфонів дозволяє знімати плавні відео. Він може автоматично відстежувати об'єкти зйомки, має елементи керування камерою смартфона та висувається для отримання кращих селфі.

Порівняно з попередником у моделі Osmo Mobile 6 з'явилася нова ергономічна ручка, було оновлено затискач, що дозволяє тепер фіксувати великі смартфони навіть у чохлі, а також покращено вбудовану панель стану для перевірки рівня заряду батареї та режиму роботи підвісу. Покращення також торкнулися бокового колеса для збільшення або зменшення масштабу та перемикання з автоматичного на ручне керування фокусом.

Користувачі iPhone в Osmo Mobile 6 отримають нову функцію швидкого запуску Quick Launch, яка дозволяє увімкнути та підготувати стабілізатор до роботи втричі швидше. Завдяки функції Quick Launch, програма камери Mimo відкривається автоматично, як тільки магнітний затискач підключається до підвісу.

У самому додатку Mimo нових функцій не з'явилося, але були покращені його можливості щодо відстеження рухів - він став стабільнішим при зйомці на великих відстанях. З'явилася можливість відстежувати об'єкти, що повертаються убік або обертаються.

Стабілізатор DJI Osmo Mobile 6 можна придбати за 159 доларів. У комплект поставки входить підвіс, магнітний затискач, штатив, кабель живлення та чохол для зберігання.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна