Дрон DJI Avata 2 показався на зображеннях напередодні презентації

23:57, 05.04.2024

11 квітня відбудеться презентація нових дронів DJI, а напередодні цього заходу в мережу продовжують просочуватися їхні зображення та інформація про технічні характеристики. Дослідник витоків Роланд Квандт (Roland Quandt) у своєму акаунті в соціальній мережі X опублікував кілька якісних фотографій нового дрона Avata 2 і гарнітури Goggles 3, а також уточнену інформацію про новий контролер RC Motion 3.

На зображеннях, представлених Квандтом, показаний дрон Avata 2 з оновленим дизайном, з менш помітним корпусом камери і трилопатевими пропелерами. За інсайдерською інформацією, Avata 2 буде оснащений камерою з 1/1,3-дюймовим сенсором із кутом огляду 155 градусів і можливістю знімати відео у форматі 4K зі швидкістю 60 кадрів на секунду.

Передбачається, що час автономної роботи складе 23 хвилини, а час зарядки - 40 хвилин від зарядного пристрою потужністю 65 Вт.

На зображеннях гарнітури Goggles 3 видно розташовані зовні камери, які дають змогу користувачеві спостерігати за тим, що відбувається навколо, не знімаючи гарнітури, завдяки мікро-OLED-дисплею високої чіткості та передачі з наднизькою затримкою. Гарнітура забезпечує дві години автономної роботи, як і її попередниця.

Контролер RC Motion 3, на відміну від стандартного контролера FPV DJI, дає змогу власнику керувати дроном однією рукою, поєднуючи рухи кисті та джойстика. Порівняно з контролером RC Motion 2, на контролері Motion 3 джойстик перемістився на лівий бік контролера, а кнопка вибору режиму зміщена ближче до центру. Помаранчева кнопка блокування стала більшою.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна