Електричні рушникосушарки: сучасне і практичне рішення для Вашої ванної кімнати

01:09, 09.03.2023

Якщо ви коли-небудь виходили з гарячого душу або ванни і тягнулися до холодного вологого рушника, ви знаєте, наскільки неприємним може бути цей досвід. Ось тут і допоможе рушникосушарка електрична (полотенцесушитель электрический).

Це сучасне та практичне рішення є обов’язковим для будь-якої ванної кімнати, особливо в холодні місяці, коли холод може бути нестерпним. Вона не тільки забезпечує теплий, сухий рушник, у який можна загорнутися, але й допомагає швидко та ефективно висушити інші речі після.

Які рушникосушарки краще – водяні чи електричні?

На ринку існує два види сушарок для рушників: водяні та електричні. Водяні рушникосушарки придумали раніше. Всі ми з дитинства пам’ятаємо змієвики у ваннах, для того щоб нагріти такий змієвик до нього підключають тепле водопостачання. І коли по трубам йде тепла вода, рушникосушарка нагрівається і сушить речі. Але такий спосіб нагріву має свої недоліки:

  1. Нагрівається лише тоді, коли є центральне опалення.
  2. Потрібна повна герметизація з’єднувань, бо може протікати.
  3. Якщо вже працює, то вимкнути не можна.

Виготовляються водяні рушникосушарки із нержавіючої сталі, тому що теплоносієм є вода або інша рідина. Зазвичай такі рушникосушарки дорожче, бо наприклад електричні не потребують таких вимог стійкості до води і виготовляються з оцинкованої сталі.

Всі ці недоліки перекриває електрична рушникосушка. Вона не потребує під’єднання до водопостачання, можна встановлювати в будь-якому місці. Для нагрівання потрібно під’єднати живлення через вилку в розетку, або напрямку до мережі. Працює як взимку, так і влітку. Деякі моделі мають таймери та терморегулятори, які визначають температуру нагріву сушарки та час скільки має працювати прилад.

Електричні рушникосушки доступні в різних розмірах і стилях, щоб підійти до будь-якого декору ванної кімнати. Виготовляють електричні рушникосушарки з оцинкованою або нержавіючої сталі. Є моделі пофарбовані у різні кольори, найпопулярнішим є колір чорний для лофт інтер’єру, та білий для скандинавського стилю.

Крім того, електричні рушникосушарки є енергоефективними та економічними. Вони споживають мінімальну кількість електроенергії для нагріву та підтримки постійної температури, що означає, що ви не побачите значного збільшення рахунку за електроенергію.

Якщо ви думаєте чи варто купити електричну рушникосушку, важливо врахувати розмір вашої ванної кімнати та кількість рушників, які ви зазвичай використовуєте. Існують моделі, які мають додаткові полички, щоб сушити не тільки рушники а й речі після прання.

Де купити електричну рушникосушарку

Якщо ви збираєтеся придбати електричну рушникосушки, Вам варто ознайомитися з вибором на сайті olvent.ua з кількох причин. Магазин OLVENT пропонує широкий асортимент електричних рушникосушки, які підійдуть до будь-якого декору ванної кімнати та особистих уподобань. Вони пропонують широкий вибір моделей від провідних брендів, тому ви можете бути впевнені, що отримуєте високоякісний продукт.

Магазин OLVENT працює напряму з виробниками електричних та водяних рушникосушарок, тому може пропонувати низьку ціну, оригінальну продукцію та офіційну гарантію.

Сподіваємося, що Вам сподобалась стаття. Якщо у Вас є питання по рушникосушаркам – задавайте в коментарях.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини