Новости Apple. Страница 4

  • Тім Кук заявив, що 99% покупців iPhone 15 задоволені смартфономТім Кук заявив, що 99% покупців iPhone 15 задоволені смартфоном03 лютого 2024

    Під час пресконференції з приводу результатом першого кварталу 2024-го фінансового року генеральний директор Apple Тім Кук заявив, що задоволеність користувачів серією iPhone 15 досягла 99%.

  • Как правильно выбрать бу iPhone?Как правильно выбрать бу iPhone?03 лютого 2024

    Смартфоны Apple являются самыми популярными в мире. Среди причин – производительность и надежность. Содействует этому мощный процессор и аппаратная наполненность. Именно за это iPhone часто выбирают среди других мобильных устройств.

  • Как выбрать чехол для iPad?Как выбрать чехол для iPad?31 січня 2024

    Планшеты Apple – популярный выбор современных пользователей. Это не просто стиль и статус, но прежде всего практичность и функциональность. Устройства объединили в себе производительность ПК и компактность смартфонов. iPad можно брать с собой всюду, куда бы вы ни отправились – на работу, в поездку или просто дома на диван.

  • Інновації та особливості бу iPhone 14 ProІнновації та особливості бу iPhone 14 Pro30 січня 2024

    На сучасному ринку мобільних технологій появляються нові продукти, що завжди зацікавлюють любителів високоякісних гаджетів. Один із таких продуктів - бу iPhone 14 Pro, який здобув популярність завдяки своїм унікальним характеристикам та передовим технологіям.

  • Вы не пользуетесь Айфоном на 100%, если не попробовали эти функцииВы не пользуетесь Айфоном на 100%, если не попробовали эти функции30 січня 2024

    Apple регулярно обновляет фирменную операционную систему, добавляя новые функции. Благодаря этому iOS не уступает возможностям Android. Однако в «яблочных» гаджетах предусмотрено много полезных функций, о которых большинство владельцев даже не подозревает. Предлагаем обсудить их.

  • 2 способа купить айфон и не остаться без штанов2 способа купить айфон и не остаться без штанов23 січня 2024

    Для человека, который ценит сперва качество и удобство, а потом экстерьер и все остальное, яблочный смартфон – настоящий праздник. В одном аппарате Apple закрывает все клиентские боли и удовлетворяет взыскательные эстетические запросы.

  • Це успіх - фанати розкупили Apple Vision ProЦе успіх - фанати розкупили Apple Vision Pro23 січня 2024

    Попередні замовлення на Apple Vision Pro почалися минулої п'ятниці, 19 січня. Продажі почнуться 2 лютого, а поки що аналітик Мінг-Чі Куо повідомив, що гарнітура змішаної реальності має величезний успіх і розкрив приблизні обсяги продажів.

  • Це найбільший iPad Air в історії: CAD-зображення нового планшета AppleЦе найбільший iPad Air в історії: CAD-зображення нового планшета Apple21 січня 2024

    У Мережі з'явилися зображення нового величезного планшета iPad Air. Мова про CAD-зображення, які не можуть продемонструвати різні деталі дизайну, але загалом зрозуміло, який вигляд матиме нова модель.

  • Apple вперше очолила світовий ринок смартфонівApple вперше очолила світовий ринок смартфонів16 січня 2024

    Компания Apple впервые опередила Samsung на мировом рынке смартфонов по итогам 2023 год и возглавила его, по данным исследовательской компании IDC. В последний раз Samsung уступала лидерство в 2010 году, когда треть рынка принадлежала Nokia.

  • Революційний просторовий комп'ютер, який змінює все, - Apple оголосила дату виходу Vision ProРеволюційний просторовий комп'ютер, який змінює все, - Apple оголосила дату виходу Vision Pro08 січня 2024

    Сьогодні Apple оголосила, що гарнітура Vision Pro надійде в продаж у США в п'ятницю, 2 лютого. Гарнітура буде доступна у всіх магазинах Apple Store в США, а також в онлайн-магазині Apple Store.



купить телефон в Одесі, Україна