Fossil анонсувала годинник Gen 6 Hybrid з пульсоксиметром та датчиком ЧСС

23:54, 26.06.2022

Компанія Fossil до кінця поточного місяця почне продажі наручного годинника Gen 6 Hybrid, в якому дизайн класичного аналогового хронометра розмістили поруч з розумними функціями.

Новинка пропонуватиметься у двох версіях – Machine та Stella. Перша має розмір 45 мм; для неї передбачені чорний, димчастий та сріблястий варіанти колірного виконання. Модифікація Stella, розрахована насамперед на представниць прекрасної половини людства, поміщена в корпус розміром 40,5 мм. Ця модель вийде в золотисто-рожевій, сріблястій та двотоновій колірних гаммах.

Годинник має класичні аналогові стрілки, а також дисплей з можливістю вибору різних варіантів оформлення циферблата. Покупці зможуть придбати ремінці із різних матеріалів.

Гаджет здатний відстежувати кількість зроблених кроків, якість сну та інші стандартні показники. Новинка обладнана датчиком частоти серцевих скорочень (ЧСС) для вимірювання ритму в цілодобовому режимі 24/7. Крім того, пульсоксиметр для оцінки рівня насичення крові киснем (SpO2). Передбачено також мікрофон для спілкування з голосовим помічником Amazon Alexa на смартфоні.

У продаж смарт-годинник Fossil Gen 6 Hybrid надійдуть 27 червня за ціною від 230 доларів США.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна