Гігабітний інтернет на Позняках та в інших районах Києва

23:06, 29.04.2024

Втомилися від повільного завантаження сайтів, затримок потокового відео чи ігор? Недостатньо швидкості інтернету? Виберіть вигідний для себе тарифний план — 100 Мбіт/с, 300 Мбіт/с або 1 Гбіт/с від інтернет-провайдера «Інформаційні Технології», щоб ніщо не заважало роботі, навчанню та розвагам.

Надійне з’єднання і високошвидкісний інтернет

Провайдер забезпечує абонентів високошвидкісним інтернетом, не обмежуючи у виборі тарифів на сайті https://www.it-tv.org/ua/. Понад 30 років компанія надає телекомунікаційні послуги мешканцям Києва. Багато хто користується його кабельним телебаченням і знає, як оперативно працює служба підтримки. Щоб забезпечити стабільне підключення і заявлену швидкість, провайдер:

  • розвиває широкосмугову волоконно-оптичну мережу;
  • інвестує в нове обладнання;
  • розширює зони покриття;
  • 24/7 на зв’язку з абонентами;
  • швидко усуває технічні несправності.

Компанія «Інформаційні Технології» запобігає перевантаженню мережі й оптимізує маршрутизацію, аби поліпшити швидкість. У результаті кожен абонент може дивитися потокове відео, грати в онлайн-ігри, вести трансляції — займатися чим завгодно, що вимагає високої швидкості інтернету та мінімальної затримки в передачі даних.

Безлімітний інтернет за потребами без переплат

Провайдер пропонує кілька видів підключення інтернету та різні тарифні плани з інтернетом і телебаченням. Абонент платить одну ціну, користуючись двома послугами. Через постійне поліпшення якості фільмів, дистанційне навчання у школі й віддалену роботу вдома, підвищилася потреба у швидкому інтернеті. Саме тому з’явився новий тариф «Реальний Гіг», який можна підключити безкоштовно за заявкою на сайті https://www.it-tv.org/ua/gigabitnyiy-internet

Переваги:

  • Неймовірна швидкість. Гарантовано швидка передача даних і завантаження будь-якого контенту.
  • Ідеальний варіант для квартири й будинку, де активно користуються інтернетом. Надає більше можливостей для проведення відеоконференцій та оброблення великих обсягів даних.
  • Одночасний доступ до інтернету для багатьох пристроїв. Висока швидкість і стабільне підключення без затримок незалежно від кількості гаджетів у будинку.

Цей тарифний план вирізняється найвищою швидкістю інтернету. Його підключають по оптоволоконному кабелю, який надійніший у роботі, ніж вита пара. Якщо не потрібен гігабітний інтернет удома, можете вибрати швидкість інтернету за вашими потребами — 50, 100 або 300 Мбіт/с. Незалежно від тарифного плану, разом з інтернетом ви отримаєте 40 телеканалів від провайдера «Інформаційні Технології».

Гігабітний інтернет на Позняках

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна