Гнучкі смартфони Google Pixel Fold почали ламатися наступного дня після старту продажів

12:50, 30.06.2023

Цього тижня в продаж надійшов смартфон із гнучким дисплеєм Google Pixel Fold. Уже наступного дня після надходження перших пристроїв до покупців в інтернеті з'явилися скарги на проблеми з гнучким екраном Pixel Fold, вартість якого становить $1799.

За даними джерела, одним із перших із проблемою зіткнувся співробітник порталу Ars Technica Рон Амадео (Ron Amadeo). Він розповів, що крихітна частинка чогось, очевидно, потрапила в зазор між рамкою і захисним шаром основного дисплея, коли апарат перебував у розкладеному стані. Під час складання пристрою ця частинка буквально встромилася в дисплей, що в кінцевому рахунку призвело до того, що панель перестала функціонувати. Таким чином, смартфон став непридатним лише через чотири дні дбайливого використання.

Інший власник Pixel Fold розповів на платформі Reddit про появу невеликих вм'ятин у тій самій області екрана. Ще один власник смартфона повідомив про відшарування захисного шару, а також про появу на ньому подряпини всього через кілька днів використання. Інший покупець повідомив про появу яскраво-рожевої лінії на основному дисплеї через кілька годин використання. Очевидно, що в міру зростання продажів флагманського смартфона кількість скарг, що надходять від покупців, може зрости.

На даний момент Google пропонує користувачам Pixel Fold, які зіткнулися з будь-якими проблемами, звертатися в службу підтримки компанії для з'ясування обставин. На додаток до цього Google має намір дозволити користувачам самостійно ремонтувати смартфон за допомогою набору спеціальних інструментів від iFixit. Однак як багато людей захочуть ризикнути апаратом за $1800?

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна