Голова Huawei принизив Samsung, заявивши, що Apple та Huawei домінували б на ринку, якби не санкції

15:22, 08.07.2022

Генеральний директор Huawei Річард Ю поділився своєю думкою щодо гіпотетичного стану ринку мобільного зв'язку в 2022 році, якби США не ввели санкції проти Huawei.

За словами Річарда Ю, «якби не втручання США та придушення Huawei, найбільшими світовими виробниками мобільних телефонів могли б бути Huawei та Apple». Він також зробив випад на адресу Samsung, об'єднавши її з усіма іншими конкурентами: "Інші компанії - це дрібні виробники, включаючи південнокорейську компанію Samsung, смартфони якої можуть продаватися в основному в США та Південній Кореї".

Відносити Samsung до дрібних виробників щонайменше дивно, оскільки Huawei витратила роки на те, щоб наздогнати південнокорейську компанію. Huawei різко здала позиції після введення американських санкцій, як тільки справді випередила Samsung.

Весною 2020 року завдяки відмінним продажам у материковому Китаї Huawei перевершила Samsung на 2% ринку та зайняла 19% світового ринку смартфонів. У той час частка Samsung склала 17% через слабкі продажі Galaxy S20.

Проте всі знають, що історія не терпить умовного способу, тому ніяких «якби» бути не може.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна