Google готує можливість синхронізації Android-пристроїв

15:20, 12.08.2023

Google планує представити нову функцію Android, яка забезпечить повну синхронізацію пристроїв під управлінням платформи аналогічно групі функцій Continuity в екосистемі Apple, повідомив експерт з Android Мішаал Рахман (Mishaal Rahman).

Пристрої під Android, на яких зроблено вхід в один обліковий запис Google, зможуть повною мірою взаємодіяти один з одним. Функція "Перемикання викликів" (Call Switching) дасть змогу змінювати пристрої прямо під час виклику, а "Загальний доступ до інтернету" (Call Switching) стане простішою альтернативою організації точки доступу. В екосистемі Apple телефонні дзвінки можна здійснювати і приймати на Mac і iPad, якщо вони під'єднані до того ж Apple ID і перебувають у тій самій мережі, що й iPhone.

У версії Apple ця функція не дозволяє, наприклад, приймати дзвінки з одного iPhone на іншому, а реалізація Google передбачає перемикання між будь-якими Android-пристроями, включно з телефонами. Офіційних коментарів від Google поки що не було, але опція може виявитися корисною для тих, хто носить із собою більше одного телефону. Вона з'явиться в додатку "Налаштування" в розділі "Google" і його підрозділі "Пристрої та загальний доступ", стверджує експерт.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна