Google Pixel 8 Pro отримає потрійну камеру та інфрачервоний термометр

11:48, 13.06.2023

Прийдешньої осені очікується вихід смартфонів Google Pixel 8, і, схоже, виробник вирішив зберегти для них використану в актуальних Pixel 7 схему комплектації камер. Як і раніше, модель Pro отримає багатший набір, ніж базова, з'ясував ресурс Android Authority.

Google Pixel 7 і 7 Pro, що дебютували минулого року, оснащені однаковими основними камерами на базі датчиків Samsung Isocell GN1. Смартфони Pixel 8 і 8 Pro отримають більш просунутий 50-мегапіксельний сенсор Isocell GN2, який захоплює на 35 % більше світла при зниженому часі експозиції. Це означає, що підвищиться якість знімків при слабкому освітленні, а розмитих зображень стане менше.

Надширококутні камери у смартфонів будуть різними. Базовий Pixel 8 отримає сенсор Sony IMX386, який перекочував ще з моделі Pixel 6, тоді як Pixel 8 Pro буде оснащуватися 64-мегапіксельним IMX787 - до речі, тим же самим, що використовується в основній камері у бюджетного Pixel 7A. При цьому у Pixel 8 і 8 Pro розшириться поле огляду ширококутної камери: у першого з 0,67x до 0,55x, а у другого - з 0,55x до 0,49x. Телеоб'єктив на Pixel 8 Pro знову отримає 5-кратне оптичне збільшення і 48-мегапіксельний сенсор Samsung. Збережеться і 11-мегапіксельний сенсор Samsung у фронтальній камері.

Нарешті, джерело підтвердило, що Google Pixel 8 Pro буде обладнаний безконтактним інфрачервоним термометром.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна