Google запустила оновлений магазин доповнень і розширень Chrome Web Store

00:44, 24.11.2023

Майданчик Chrome Web Store, на якому представлені численні розширення і доповнення для браузера компанії Google, тривалий час зберігав застарілий дизайн. Тепер же це змінилося і перероблений магазин, який отримав оновлений зовнішній вигляд і оптимізований інтерфейс, тепер доступний всім користувачам.

Оновлений Chrome Web Store сильно нагадує веб-версію платформи цифрового контенту Play Маркет. Оновлений дизайн поєднує знайому багатьом верхню панель навігації з численними елементами, виконаними в більш сучасному стилі. Це не повною мірою відповідає концепції Google Material You, яку ми звикли бачити в Play Маркеті, але тим не менш дизайн майданчика органічно вписується в загальну екосистему Chrome.

Оновлений Chrome Web Store виглядає досить мінімалістично. У верхній частині робочого простору розташовується великий слайдер, що демонструє найкращі з доступних розширень і тем. Нижче знаходяться популярні продукти за категоріями, а також продукти, рекомендовані користувачеві для завантаження. Відзначимо появу в магазині Google нових категорій розширень, включно з розширеннями на базі штучного інтелекту і розширеннями для покупок. Панель пошуку перемістилася у верхній правий кут, що зробить простішим пошук потрібних доповнень. Для більш точного пошуку є можливість використання численних фільтрів.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна