Готується до анонсу новий модний смартфон з флагманським дизайном - Blackview A85

21:36, 18.11.2022

6,5-дюймовий дисплей на 90 Гц, товщина 8,6 мм і вага 198 г; основні камери 50 МП + 8 МП і технологія об’єднання пікселів 4-в-1; восьмиядерний UNISOC T606 і Doke OS 3.0, 8 ГБ оперативної пам'яті + розширення до 6 ГБ і 128 ГБ ПЗУ + 1 ТБ TF-карта; акумулятор 4480 мАг і швидка зарядка 18 Вт – все це очікуємо в Blackview A85. Але подробиці далі!

Blackview, як провідний бренд в індустрії надійних смартфонів, не зупиняється і розвивається в напрямку нових можливостей модних і тонких смартфонів для користувачів. Відколи Blackview A95 вийшов на ринок, клієнти високо оцінили його за акуратний дизайн. Щоб задовольнити більше запитів клієнтів, Blackview тепер націлена на вивчення та вдосконалення краси та форм смартфонів.

Саме так з’явився в анонсах Blackview A85, який готовий до запуску. Щоб відповідати потребам користувачів, цей телефон отримав багатофункціональний NFC, який не був доступний у попередніх телефонах. Далі дізнаєтесь деякі інші його характеристики, відомі з інтернету. Що стосується зовнішнього вигляду, то смартфон має 6,5-дюймовий дисплей, тонкий корпус 8,6 мм і легку вагу в 198 г, а також скляну задню частину з матовим покриттям. Що стосується конфігурації, вона включає акумулятор ємністю 4480 мАг і швидку зарядку потужністю 18 Вт, 128 ГБ ПЗП і до 1 ТБ розширення картками, 8 ГБ оперативної пам’яті і до 6 ГБ розширення, а також підтримку двох SIM карт під мережу 4G.

Давайте розглянемо докладні характеристики майбутнього смартфону.

Очікувані характеристики Blackview A85


Вишуканий дизайн: 6,5-дюймовий дисплей з частотою 90 Гц, товщина 8,6 мм і вага 198 г

Blackview A85 оснащений 6,5-дюймовим дисплеєм з частотою 90 Гц, що забезпечує ще більше задоволення під час перегляду телевізора або роботи з інтерфейсом. Порівняно з екраном 60 Гц, яким тепер оснащено більшість телефонів, у конфігурації 90 Гц цього телефону можна проганяти 90 кадрів за секунду, що на 50% більше кадрів, ніж у екрана 60 Гц. Висока частота оновлення є очевидним покращенням взаємодії з користувачем, і вона забезпечує більш стабільне відображення, кращу плавність і більшу чіткість.

Щодо зовнішнього вигляду найбільше вражає вага корпусу. Blackview A85 має товщину 8,49 мм і важить лише 193 г, набагато легший за свого попередника Blackview A95. Важко уявити, що високопродуктивні смартфони можуть бути настільки тонкими та легкими. Під час використання Blackview A85 ви почуватиметеся комфортно без тиску ваги, навіть тримаючи його в одній руці протягом тривалого часу.

Попередні витоки свідчать про те, що Blackview A85, ймовірно, матиме три варіанти кольорів корпусу: Sky Mirror, Space Black і Deep Sea Blue, і всі три з них точно відповідатимуть естетичним потребам користувачів. Для прикладу, Sky Mirror, натхненний таємничим і мрійливим небом. Кольори неба чудово вписані у дизайн. Він передає поєднання сцен неба в різний час ранку, полудня та ночі, приносячи освіжаючу художню насолоду користувачам.

Камери студійного рівня: основні камери 50 МП + 8 МП і технологія об’єднання пікселів 4-в-1

Найбільша перевага нового смартфона Blackview A85 полягає в тому, що він надає клієнтам ексклюзивний доступ до функцій професійних камер. Як відомо офіційним особам Blackview, в якості задньої камери буде використовуватися 50-мегапіксельний модуль Samsung ISOCELL JN1, який є експертом у фотографуванні в умовах слабкого освітлення, забезпечуючи до 16% покращеної світлочутливості завдяки технології біннінгу пікселів 4-в-1. Відповідно до офіційного витоку, Blackview A85 можна використовувати в різних сценаріях для зйомки, включаючи панорамний режим, нічний професійний режим, звичайний професійний режим, HDR, портрет, запис відео 1080p тощо.

Також смартфон дозволяє робити широкі знімки за допомогою ультраширокої камери з кутом 120 градусів і деталізовану макрозйомку за допомогою ультрамакро 8-мегапіксельної камери. Широкі кадри підходять для зйомки відносно великих сцен, таких як величні та вражаючі природні пейзажі, високі будівлі та групові фотографії людей. Макрозйомка добре підходить для фотографування крихітних предметів, таких як квіти, трава, листя, краплі води, комах тощо. Це допомагає нам відкривати нові мікросвіти, які ми не можемо побачити нашими очима. Якщо ви любите знімати пейзажі, портрети чи макро, Blackview A85 стане найкращим вибором для створення гарних зображень у високій якості.

 

Надзвичайно плавна робота: восьмиядерний UNISOC T606 і Doke OS 3.0, 8 ГБ оперативної пам’яті + розширення до 6 ГБ і 128 ГБ ПЗУ + 1 ТБ карта

Говорячи про процесор, очікується, що Blackview A85 матиме восьмиядерний UNISOC T606 з 8 ГБ оперативної пам’яті та до 6 ГБ розширення пам’яті для швидшої та ефективнішої обробки завдань і плавної роботи багатозадачності. Порівняно з обмеженим обсягом пам’яті звичайних телефонів, Blackview A85 може розширити свою пам’ять до 1 ТБ за допомогою карт на додаток до сховища на 128 ГБ за замовчуванням, що дозволяє зберігати величезну кількість фотографій, відео та файлів.

Згідно з офіційним витоком інформації, ще однією особливістю Blackview A85 є операційна система Android 12 з ОС Doke 3.0, яка оновлена від свого попередника Blackview A95 до ОС Doke 2.1 на базі Android 11. Blackview A85 не тільки працює швидше, але й забезпечує користувачам більш зручний і стабільний досвід роботи. В ньому легко отримувати доступ до програм за допомогою зручних розумних плаваючих вікон, створювати списки справ або записувати думки за допомогою оновленого блокноту та досягати енергозбереження за допомогою планування роботи процесора.

Довготривале використання: батарея 4480 мАг і швидка зарядка 18 Вт

Цілком ймовірно, що Blackview A85 буде мати акумулятор на 4480 мАг. Місткий акумулятор телефону дозволить вам попрощатися з питання – а чи витримає мій гаджет цілий день? Так, смартфон витримає цілий день використання, навіть якщо ви забудете зарядити його перед виходом. Крім того, швидка зарядка 18 Вт займе лише кілька хвилин, щоб повністю зарядити Blackview A85 д достатнього рівня, тож вам зовсім не потрібно турбуватися про заряд. Він дає людям відчуття безпеки завдяки довговічній батареї та робить наше життя зручнішим завдяки надзвичайно високій швидкості заряджання.

Ціна та наявність

Очікується, що Blackview A85 буде коштувати $109.99, а його прем’єрний продаж, ймовірно, розпочнеться з 24 по 29 листопада за тихоокеанським часом. Але офіційні витоки свідчать про те, що ціна може бути навіть набагато нижчою з використанням обмежених купонів і промо-кодів. Хочете отримувати останні новини про Blackview A85? Переходьте по лінку на сторінку Blackview для отримання додаткової інформації.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна