Графік роботи менеджерів та магазинів Київстар

02:53, 24.03.2022

Абоненти щодня цікавляться графіком роботи наших менеджерів та магазинів. Тому ми вирішили відповісти на ваші найпопулярніші запитання.

  • Всі наші спеціалісти в дзвінковому центрі та в соціальних мережах продовжують надавати клієнтам консультації із роботи мобільного зв’язку й умов обслуговування у воєнний час. Експерти працюють віддалено з різних міст України й в таких же умовах, як мільйони наших клієнтів. Чують повітряну тривогу, біжать до бомбосховищ із рідними, але одразу ж повертаються до вас та продовжують надавати консультації. До речі, за більш, ніж три тижні таких консультацій було надано понад 600 тисяч.
  • Відповіді на більшість запитань також можна знайти в додатку Мій Київстар kv.st/mk_2307. Він надасть інформацію про тариф і витрати за вашим номером чи номером близьких, а також допоможе замовити нові послуги або відключити не потрібні.
  • Дбаючи про безпеку співробітників, ми зачинили деякі магазини в районах ведення активних бойових дій. Та понад 350 точок у більшості областей продовжують працювати. Актуальний перелік відчинених магазинів є на сайті: https://kv.st/af2
  • Якщо у вас з’явилися будь-які запитання щодо роботи мобільного зв’язку, ставте їх нашим консультантам. Щодня вони опрацьовують десятки тисяч звернень. Тому, можливо, вам доведеться зачекати на лінії трохи більше, ніж зазвичай. Але ми обов'язково відповімо на ваші запитання.

Ми продовжуємо надавати всі основні послуги та підтримувати своїх клієнтів навіть в умовах війни з російським агресором. #Бережіть себе, а про зв’язок подбаємо ми!

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Стан роботи мережі Київстар на 23 березня 2022 рокуСтан роботи мережі Київстар на 23 березня 2022 року02:50 24.03.2022

    Друзі, ми продовжуємо інформувати вас про статус роботи мережі Київстар! Наші технічні спеціалісти працюють у надскладних умовах для відновлення зв’язку. Протягом минулого тижня вдалося відновити роботу 205-ти базових станцій.

  • Тендербот - госзакупки и тендеры Казахстана! Что важно знать?Тендербот - госзакупки и тендеры Казахстана! Что важно знать?02:33 24.03.2022

    Тендербот – электронная площадка для проведения госзакупок и тендеров в Республике Казахстан. Торги и заявки на площадке проводятся круглосуточно, потому что это не физическое помещение в центре столицы, а такой-себе продуманный и удобный виртуальный кабинет.

  • Стан роботи мережі Київстар на 22 березня 2022 рокуСтан роботи мережі Київстар на 22 березня 2022 року11:28 23.03.2022

    Учора аварійно-ремонтні групи Київстару мали багато роботи. Інженери технічної дирекції та співробітники наших підрядних організацій полагодили пошкоджені ділянки ВОЛЗ Кривий Ріг-Миколаївка, Вінниця-Винарівка, Житомир-Вінниця, Полтава-Суми, Дніпро-Першотравненськ.


купить телефон в Одесі, Україна