GTS AGENCY: Створення сайту «під ключ» і послуги з просування

10:36, 17.10.2023

Ринок розробки сайтів на сьогоднішній день є дуже затребуваним. Це пояснюється тим, що без робочого сайту компаніям складно просувати свої послуги та продукцію. Більшість замовників вважають за краще звертатися до професіоналів, які пропонують створити сайт "під ключ". GTS AGENCY – як раз така веб студія, яка займається розробкою сайтів і просуванням.

Коротко про компанію

Фахівці студії GTS AGENCY, які надають бізнесу цю послугу, пропонують продукт, що включає повноцінну розробку проєкту: від початкової ідеї, закінчуючи повністю готовим до роботи ресурсом. Також можливо модернізувати вже існуючий сайт і «одягнути» його в сучасний інтерфейс.

Така послуга як розробка сайтів особливо затребувана у тих, хто тільки відкриває бізнес або планує працювати онлайн. Якщо бізнесмен обирає професіоналів, то він має визначитися зі способом розробки. До першого типу слід віднести створення продукту на основі готового зразка. Якщо є бажання в отриманні унікального в усіх сенсах ресурсу, то є сенс замовити послугу "під ключ". Сторони, які беруть участь у процесі, обговорюють нюанси, пов'язані з дизайном, технічним завданням і характеристиками продукту. Щоб отримати бажаний результат, фахівцям необхідно уважно вивчити отриману інформацію, проаналізувати ринок і продукт замовника.

Інформація про послугу – розробку сайту

Головними перевагами послуги замовлення сайту у веб-студії «під ключ» слід назвати економію часу і фінансів. З чого складається послуга? Компанія, що займається розробкою оригінальних web-проектів, в роботі використовує багато різноманітних інструментів і дій. Сюди входять такі пункти:

  • ретельний аналіз ринку, вивчення замовника і його конкурентів;
  • створення унікального дизайну і структури сторінок;
  • визначення цільової аудиторії, яка для зручності поділяється на групи (семантичні ядра);
  • розробка на базі обраного фреймворку;
  • просування готового сайту;
  • технічна підтримка на всіх етапах.

При створенні сайту працює ціла команда фахівців. Це дає змогу в кінцевому підсумку отримати результат, який повністю відповідатиме побажанням замовника.

Портфоліо

Важливим критерієм вибору виконавця є його портфоліо. У веб-студії GTS AGENCY серед клієнтів відзначимо: Всеукраїнську дорожню асоціацію (VDA), компанію «Папір-Захід», імпортера мотоциклів Foxwell та інші.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини