Huami представила перший біговий Amazfit - розумний годинник Cheetah і Cheetah Pro

08:39, 23.06.2023

Компанія Huami, відомий контрактний виробник фітнес-браслетів Xiaomi Mi Band, представила нову серію розумних годинників під власною маркою Amazfit - Cheetah і Cheetah Pro. Це перші спеціалізовані носимі пристрої для бігу від бренду Amazfit.

Гаджети оснащені дводіапазонною GPS-антеною MaxTrack для підвищення точності позиціонування (до 99,5%) і різними інструментами для бігу, такими як режим Track Run і тренер на основі штучного інтелекту.

Режим Track Run збирає такі дані, як час, відстань і темп для кожного кола, з інтелектуальними коригуваннями траєкторії залежно від доріжки.

Вони оснащуються екранами AMOLED. Стандартна модель оснащена дисплеєм діагоналлю 1,39 дюйма (~35 мм) з роздільною здатністю 454 x 454 пікселя і силіконовим ремінцем. Годинник важить 49 грамів. Версія Pro отримала більший дисплей діагоналлю 1,45 дюйма (~37 мм) і роздільною здатністю 480 x 480 пікселів, цього разу з нейлоновим ремінцем, внаслідок чого загальна вага становить 43 грами. Серед інших відмінностей Cheetah Pro - рамка з титанового сплаву і динамік.

Обидві моделі мають акумулятор ємністю 440 мАг, що дає змогу пристроям працювати понад 14 днів за звичайного використання. Годинник відстежує пульс, VO2 Max (максимальний рівень споживання кисню), поточний рівень кисню в крові (SpO2), якість та етапи сну. Користувачам доступні понад 150 спортивних режимів, передбачено захист від води (5 ATM). Інші функції включають телефонні дзвінки по Bluetooth, відтворення музики і підтримку голосового помічника Amazon Alexa.

Продажі Amazfit Cheetah і Cheetah Pro вже почалися за ціною 230 і 300 доларів відповідно. Цікаво, що повна назва базової моделі - Amazfit Cheetah (Round). За словами компанії, скоро буде випущено годинник Amazfit Cheetah (Square) з квадратним екраном.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна