Huawei представила рішення Smart Classroom 2.0 на виставці MWC 2023

00:21, 03.03.2023

Компанія Huawei представила рішення для оснащення навчальних аудиторій наступного покоління. Презентація Smart Classroom 2.0 відбулася на освітньому форумі виставки MWC 2023 в Барселоні. Рішення використовує Wi-Fi 7 та інтелектуальні периферійні пристрої, а синергія хмарних технологій робить реальними інноваційні методи навчання. Huawei також закликала застосовувати інклюзивні підходи в навчальних ресурсах і далі працювати над цифровізацією освітньої галузі.

Марк Янг (Mark Yang), директор із питань освіти, Huawei Global Public Sector, сказав: «Новітні інформаційно-комунікаційні технології стоять на чолі цифрової трансформації в освіті. У тренді диверсифіковані канали навчання, імерсивний досвід і безбар’єрне навчання. Разом зі своїми партнерами Huawei прагне допомогти клієнтам створити цифрове підґрунтя, побудувати розумні кампуси та класні кімнати і цифровізувати навчальну діяльність. Разом ми просуваємо інтелектуальні середовища для заснованого на сценаріях експериментального й інтерактивного навчання для поліпшення якості освіти та дослідних можливостей».

Надім Абдулрахім (Nadim Abdulrahim), галузевий експерт, Huawei Global Public Sector, представив Smart Classroom 2.0 й інші універсальні освітні рішення Huawei. Він зауважив: «Рішення Huawei для освітньої сфери інтегрують ІКТ у навчальні сценарії. Huawei модернізує інтелектуальні класні кімнати, створюючи конвергентну кампусну мережу на основі Huawei Wi-Fi 7. Вона підключається до екологічно чистої й енергоощадної повністю оптичної мережі для створення диверсифікованого інтелектуального навчального середовища. Це допоможе педагогічним працівникам подолати обмеження в часі і просторі та забезпечити можливості безбар’єрного викладання і навчання для рівного доступу до освіти».

Рішення Smart Classroom 2.0 має наступні переваги:

  • оновлені термінали доступу;
  • Wi-Fi 7, що забезпечує швидкість радіоінтерфейсу у 18,67 Гбіт/с для безперебійного онлайн-навчання;
  • периферійні смарт-пристрої, що підключають відеоресурси до хмарної платформи для забезпечення таких функцій, як інтелектуальне відвідування занять, перетворення мовлення у текст у реальному часі, управління відеоресурсами онлайн;
  • трансляція в прямому ефірі, автоматичний запис заняття й аналіз активності класу, інтелектуальне викладання з синергією периферійних хмар.

Huawei забезпечує безперебійні послуги для смарт-класів завдяки конвергентній кампусній мережі та NREN. Вони є високопродуктивною цифровою хмарною основою. Зосереджуючись на смарт-класах, Huawei розробляє освітні рішення для всіх сценаріїв користування, що сприятиме розвитку якісної освіти.

«У Панамі звичайні інформаційно-комунікаційні технології заважають розвитку інтелектуального навчання. Спільно з Huawei ми створюємо смарт-кампуси за допомогою системи зберігання й аналізу відео NCE-Campus і рішення IdeaHub. Це гарантує ефективне й інтелектуальне управління кампусами та цифрове навчання, що забезпечує кращий навчальний досвід», — сказала Ана Маргарита Реєс (Ana Margarita Reyes), генеральна директорка технологічно-інноваційної компанії Maiwei, що входить до складу групи EXSUSA, Панама.

Компанія Huawei уже допомогла запровадити розумну освіту більш ніж 2 800 клієнтам із міністерств освіти, наукових кіл, науково-дослідних інститутів у 120 країнах і регіонах. Huawei продовжить пропонувати інноваційні рішення на основі сценаріїв для освітньої галузі, прискорювати цифрову трансформацію та допомагати світові розвивати інноваційні таланти.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • lifecell отримав престижну телеком-нагороду GLOMO Awardslifecell отримав престижну телеком-нагороду GLOMO Awards06:44 02.03.2023

    Мобільний оператор lifecell вперше взяв участь у міжнародному конкурсі The Global Mobile Awards (GLOMO), презентувавши кейс про свою роботу під час війни, та отримав визнання у категорії «Краща мобільна інновація в надзвичайних чи гуманітарних ситуаціях».

  • Lenovo представила оновлення лінійок ThinkPad та IdeaPad на MWC 2023Lenovo представила оновлення лінійок ThinkPad та IdeaPad на MWC 202323:06 27.02.2023

    Компанія Lenovo в рамках виставки MWC 2023 представила новітні рішення ПК і Chromebook, які допомагають ефективніше працювати в гібридних умовах та надають розширені функції, що дозволяють користувачам адаптуватися відповідно до широкого спектра вимог та потреб сучасності.

  • OnePlus показала дивний концептуальний смартфон OnePlus 11 Concept перед дебютом на MWCOnePlus показала дивний концептуальний смартфон OnePlus 11 Concept перед дебютом на MWC21:18 20.02.2023

    Китайська компанія OnePlus анонсувала на своєму сайті незвичайну концептуальну розробку OnePlus 11 Concept, готуючи користувачів до великої презентації на виставці Mobile World Congress 2023, що невдовзі відкривається в Барселоні.


купить телефон в Одесі, Україна