Huawei представила Watch Buds - смарт-годинник із вбудованими бездротовими навушниками за $429

21:06, 09.12.2022

Huawei представила дуже незвичайний смарт-годинник Watch Buds, який має заховані в корпусі навушники. Для того, щоб витягти останні, необхідно просто підняти циферблат і вийняти пристрої. Це перша модель смарт-годинника у світі, що вміщає бездротові навушники.

Згідно з тестами виробника, шарнір корпусу здатний витримувати понад 100 тис. циклів відкриття/закриття. Вага одного навушника - всього 4 грами, кожен має вигляд восьмикутного циліндра. Інноваційна конструкція дозволяє витягти навушники за лічені секунди, а в разі потреби їх можна швидко повернути на місце для заряджання. Навушники невеликі, але забезпечують якісну оптимізацію звучання та налаштування звуку. Є шумозаглушення з урахуванням алгоритмів штучного інтелекту. Відповідями на дзвінки та звуком можна керувати за допомогою сенсорних панелей.

Самі годинники Watch Buds оснащені 1,43-дюймовим кольоровим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 466 х 466 пікселів і щільністю пікселів 326 ppi і підтримують сенсорне управління. Примітно, що рамка корпусу Huawei Watch Buds виготовлена з нержавіючої сталі. Відомо, що можливе використання різноманітних тематичних рамок та браслетів Easyfit, що найбільше відповідають обраному покупцем стилю.

Модель підтримує численні функції, присвячені охороні здоров'я та фітнесу. Зокрема, забезпечено понад 80 режимів тренувань. Крім того, годинник має встановлену операційну систему Harmony OS 3, що дозволяє робити покупки, контролювати доступ та керувати розумними пристроями. Можна давати «швидкі відповіді» та здійснювати платежі.

Модель комплектується батареєю на 410 мАг, навушники мають акумулятори по 30 мАг. Загалом заряду вистачає на 3 дні роботи. Що стосується навушників, користувач отримує 4 години прослуховування музики та 2,5 години розмови у звичайному режимі і відповідно 3 та 2 години з активованим шумозаглушенням.

Huawei Watch Buds коштують 2988 юанів ($429), продажі починаються з сьогоднішнього дня в Китаї, а про час початку продажів на світовому ринку та цінах буде оголошено пізніше.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна