Huawei зберігає лідируючі позиції на світовому ринку постачальників телекомунікаційного обладнання за підсумками першого півріччя 2022 року

20:26, 15.10.2022

Цей факт підтверджує нещодавній звіт Dell’Oro Group із рейтингом постачальників світового ринку телекомунікаційного обладнання, в якому Huawei посіла перше місце.

Згідно з останніми даними, частка ринку телекомунікаційного обладнання збільшилася на 3% за перше півріччя 2022 року. Хоча це на 4% менше порівняно з аналогічним періодом 2021 року.

У звіті наведені результати роботи провідних вендорів з усього світу: Huawei, Nokia, Ericsson, ZTE, Cisco, Ciena та Samsung. При цьому, Huawei посідає перше місце серед технологічних гігантів на світовому ринку телекомунікаційного обладнання.

Частка Huawei на світовому ринку телекомунікаційного обладнання становить 32%. Водночас у материковому Китаї дохід компанії становить більше 50%.

Huawei продовжує впроваджувати нові технології та рішення. Кінцевою метою компанії є розвиток цифрової економіки у кожному куточку світу. Huawei докладає максимум зусиль, аби досягти цього.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна