Infinix Україна представила ігровий смартфон з підтримкою 5G

18:40, 15.11.2022

Infinix Україна представила перший смартфон з підтримкою 5G у серії HOT. Новинка отримала назву HOT 20 5G і здатна забезпечити користувачів надшвидким безперебійним підключенням, швидким та стабільним завантаженням та захоплюючим враженням від ігор.
Новинка оснащена неймовірно швидким ігровим 6 нм процесором Dimensity 810 5G із фазовою змінною системою охолодження та потужним акумулятором 5000 мА*годин та швидкою зарядкою 18Вт. Пристрій має до 7 ГБ оперативної пам’яті (4 ГБ+3 ГБ розширеної оперативної пам’яті) і повношвидкісне підключення Enhancement Turbo, що піднімає досвід користувачів на новий рівень.

Крім того, Infinix HOT 20 5G оснащений ігровим дисплеєм FHD+ HyperVision із частотою 120 Гц і змінною частотою оновлення для більш захоплюючого перегляду. 50 МП супер нічна камера дозволяє пристрою робити фантастичні фото за будь-яких умов освітлення.

Створений для мобільних ігор

Infinix HOT20 5G - ідеальний смартфон для мобільних ігор завдяки ігровому дисплею FHD із змінною частотою оновлення екрану у 120 Гц, що забезпечить вищий рівень чутливості дотику, більш плавний перегляд та швидке керування іграми. Користувачі можуть вільно перемикатися між режимами 60, 90, 120 Гц і автоматичним перемиканням. Більше того, новітня технологія DRE Sunlight Readable Tech аналізує та розпізнає зовнішнє освітлення, використовуючи алгоритми штучного інтелекту, щоб покращити контрастність, яскравість  зображення та загальне відображення при яскравому сонячному світлі.

Infinix HOT 20 5G має надзвичайно вузькі рамки. що забезпечує вражаюче співвідношення площі екрана до корпусу – 90%. Крім того, HOT 20 5G має режим Ultra Touch, який пришвидшує реакцію, забезпечуючи майже миттєвий візуальний зворотний зв’язок при дотику. Нова технологія покращення темної області інтегрована з алгоритмом роздільної здатності штучного інтелекту для покращення контрастності екрана та чіткості навіть в умовах яскравого денного освітлення.

Смартфон також оснащений об’ємним DTS стерео звуком, що створює глибокі баси, сильні високі та чіткі середні частоти для більш захоплюючого звуку під час кожного використання. У поєднанні з інтелектуальним голосовим алгоритмом штучного інтелекту звуки в грі точніші та чіткіші, що дає гравцям безпрецедентну перевагу над суперниками в грі.

Технологія 5G

Смартфон Infinix HOT 20 5G повністю оснащений потужним 6-нм процесором MediaTek Dimensity 810 з підтримкою 5G, який складається з 2x високопродуктивних ядер з частотою 2,4 ГГц Cortex-A76 та 6x енергоефективних ядер з частотою  2 ГГц Cortex-A55, основна частота якого швидша на 20% за попередню версію. Це означає більш швидку відповідь програм, швидшу частоту кадрів у грі та більш плавне підключення до мережі.

HOT 20 5G оснащений функцією повношвидкісного підключення, яка включає в себе XArena, Dar-Link 2.0 і LinkPlus 1.0.  XArena додатково покращує графіку та можливості руху в різних ігрових сценаріях, використовуючи розширені функції ігрової системи, що покращує стабільність у грі.

Dar-link 2.0 забезпечує інтелектуальне динамічне керування процесором і графічним процесором, що забезпечує плавну та надійну роботу в іграх із вимогливою графікою, а також ефективний контроль температури та енергоспоживання.

Крім того, Dar-link 2.0 покращує якість зображення завдяки яскравості, контрасту та насиченості за допомогою технології AVSYNC для більш реалістичного занурення у гру. Що стосується перевантаження WLAN, технологія LinkPlus 1.0 інтелектуально розподіляє бездротову мережу та трафік даних таким чином, щоб зменшити  енергоспоживання та переривання мережі. Також смартфон HOT 20 5G оснащений технологією Erdal Engine 3.0 від Infinix, яка покращує стабільність мережі під час використання соціальних платформ, таких як TikTok.

Технологія розширення оперативної пам’яті дозволяє збільшити об’єм оперативної пам’яті, при необхідності, надаючи HOT 20 5G можливість запускати більш вимогливі ігри з легкістю, забезпечуючи користувачеві бездоганний досвід під час високого навантаження. HOT 20 5G (до 7 ГБ оперативної пам’яті, 4 ГБ+3 ГБ розширеної оперативної пам’яті) підтримує до 11 фонових програм, що одночасно працюють без затримки. Це дозволяє користувачам насолоджуватися більшим обсягом пам’яті для великих файлів, ігор і програм.

HOT 20 5G підтримує швидку зарядку 18 Вт із потужним акумулятором на 5000 мА*годин, який швидко заряджається. Крім того, технологія Power Marathon забезпечує стабільну роботу навіть після довготривалої ігрової сесії, надаючи користувачам додатковий час, необхідний для підключення або завершення сесії. Зарядний пристрій на 18 Вт постачається в комплекті з кабелем для швидкої зарядки Type-C, який сумісний з іншими пристроями, що підтримують швидку зарядку, тобто користувачі можуть використовувати один кабель для кількох пристроїв.

Приголомшливі фото зі смартфона

Новий HOT 20 5G значно перевищує попередні моделі цієї серії: головним оновленням якого є 50МП камера. Завдяки 50МП супер нічній камері із великою діафрагмою F1.6 смартфон здатен забезпечити чіткі фото з неймовірним рівнем деталізації, як вдень так і вночі.

Супер нічний режим HOT 20 5G пропонує високий рівень деталізації фото без надмірної експозиції, створюючи справді приголомшливі зображення у темну пору доби. У портретному режимі об’єкти більш деталізовані та об’ємні, що дає користувачам можливість знімати об’єкти з приголомшливою деталізацією. Використовуючи режим короткого відео, користувачі можуть скористатися перевагами різноманітних вбудованих шаблонів відео, які дають користувачам можливість швидко редагувати та зшивати відео, призначені для поширення в соціальних мережах.

Новинка у продажу з листопада 2022 р. за ціною 8499 грн.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини