iPhone 15 Pro і 15 Pro Max можуть змінювати колір під час контакту зі шкірою рук - зміна оборотна

17:37, 22.09.2023

Після того, як iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max були представлені публіці минулого тижня, сьогодні вони з'явилися в магазинах більш ніж у 40 країнах по всьому світу. З моменту початку продажів Apple доповнила опис нових смартфонів новою інформацією про те, що тривалий контакт шкіри рук з титановою рамкою може викликати тимчасову зміну її кольору.

На офіційній сторінці підтримки, присвяченій догляду за iPhone, з'явився розділ, що стосується моделей iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max. Apple повідомляє, що при використанні пристрою без чохла власники можуть помітити зміну кольору титанової рамки. Це пов'язано з тим, що шкірний жир може взаємодіяти з матеріалом рамки, тимчасово змінюючи її відтінок.

Ранні огляди вже відзначали цю особливість: незважаючи на нову титанову рамку, iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max залишаються надмірно чутливими до відбитків пальців. Однак Apple заспокоює користувачів, стверджуючи, що це явище оборотне. Для відновлення первісного кольору досить протерти рамку м'якою, злегка вологою тканиною без ворсу.

Компанія також настійно рекомендує уникати чистячих розчинів і стисненого повітря. Хоча компанія не рекомендує конкретні ганчірочки для пристрою, на ринку вже є спеціальні аксесуари, включно з ганчірочкою від самої Apple вартістю $19.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Ексклюзивний iPhone: Де і яку модель iPhone 15 вже можна придбати?!Ексклюзивний iPhone: Де і яку модель iPhone 15 вже можна придбати?!10:29 22.09.2023

    Стати власником ексклюзивного смартфону – це не значить, що потрібно обов’язково витрачати мільйони доларів або навіть сотні тисяч гривень. Для прикладу, на сайті можна придбати iPhone нової моделі з тиловою панеллю в шкірі алігатора.

  • З'явилися перші фотографії смартфона Pixel 8aЗ'явилися перші фотографії смартфона Pixel 8a23:56 21.09.2023

    Смартфони Pixel 8 і Pixel 8 Pro ще не представлені, а в Мережі вже з'явилися фотографії Pixel 8a, який, мабуть, вийде на ринок лише наприкінці весни.

  • Відео анонс Ulefone Armor 22 - захищений смартфон товщиною 15 мм і IR камерою на 64 МПВідео анонс Ulefone Armor 22 - захищений смартфон товщиною 15 мм і IR камерою на 64 МП03:09 20.09.2023

    Ulefone Armor 22 - достойний по апаратній складовій і захищений по IP68, IP69K і MIL-STD-810H смартфон в корпусі товщиною 15 мм. Смартфон Ulefone Armor 22 цікавий двома слотами 4G і окремим для карт пам'яті, камерами на 64 Мпікс + камерою нічного бачення, а працює він на процесорі MediaTek Helio G96. Анонс характеристик нового Ulefone Armor 22 дивіться у відео. Приємного перегляду!


купить телефон в Одесі, Україна