JBL представила TWS-навушники Tour Pro 2 з дисплеєм на кейсі та повнорозмірні Tour One M2

18:30, 30.08.2022

JBL представила дві моделі навушників: невелику TWS-модель Tour Pro 2, відмінною рисою якої є сенсорний дисплей на зарядному кейсі - він дозволяє керувати додатковими функціями, а також повнорозмірну Tour One M2 з ємним акумулятором та швидкою зарядкою. Обидві моделі підтримують технологію активного шумоподавлення.

1,45-дюймовий сенсорний дисплей на кейсі TWS-навушників JBL Tour Pro 2 дозволяє керувати різними функціями навушників: вибирати режим їх роботи, керувати відтворенням музики, а також приймати дзвінки, повідомлення та повідомлення з соціальних мереж без необхідності діставати телефон. Як стверджує виробник, це рішення допомагає власнику економити час, що, мабуть, вірно, якщо немає смарт-годинника, а телефон зберігається в глибокій важкодоступній кишені.

Tour Pro 2 підтримують Bluetooth 5.3 LTE і можуть похвалитися 10-мм драйверами, помітно більшими порівняно з 6,8-мм, які були в Tour Pro Plus. Заявлений час автономної роботи навушників становить 10 годин, з урахуванням ресурсу зарядного кейсу — 40 годин.

JBL також анонсувала повнорозмірні бездротові навушники Tour One M2 – це наступник оригінальних Tour One, що пропонує підтримку Bluetooth 5.3 та 30 годин (замість 25) роботи при включеній системі активного шумоподавлення. Якщо система вимкнена, час автономної роботи зростає до 50 годин, а 5 годин автономної роботи можна отримати лише за 10 хвилин швидкого заряджання.

Повнорозмірні Tour One M2 надійдуть у продаж за $299, хоча модель першого покоління пропонувалася лише за $200; а мініатюрні Tour Pro 2 оцінюються в $249, хоча попередня версія була за ті самі $200. Офіційний старт продажів обох моделей - сьогодні, а доступні вони у чорному та золотистому кольорах.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна